(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
Hello I m a hklig brother...r u a sister?
agger
i am a father
接唔落去 輸左
btw樓主果個好明顯係厹
但偏偏最多絲打鍾意呢d
好灰
隨緣
其實多
番教會其實有好多好女仔,認真男仔就唔多,我番左教會差唔多8年,係自己教會識左個姐妹,雖然最後都係散左,但我諗番同個ex 個一年多d, 發覺真係好似命運既安排咁,好傳奇,你地有興趣想知我先再打。

需然我同個ex 既家庭背景同生活習慣完全唔同,佢四歲就出黎做野,你無睇錯係四歲,同埋佢係單親家庭,細細個就要拎錢番屋企。而我就只不過係一個平凡人,打寫字樓工,我晚晚十點半就要瞓覺但佢係上午五六點先訓。大家係好多生活細節同見解上都好唔夾,但認真大家都好想同對方結婚,有時諗番起都覺得非常非常可惜,我相信 神有佢既計劃la.
sor 唔會因為想識女就返教會 過唔到自己果關
認真我覺得無乜所謂,我番教會個時都唔係為左識女仔,我教會有個弟兄都係為左追個女仔,陪個女仔番左教會,最後仲結埋婚同生左兩個,個弟兄係做 ibank, 以前係 playboy, 性格超差,但見到佢番左教會後好似成個人變晒,因為我同佢好鬼熟所以成日都會傾計。

我自己覺得番教會識女仔真係不是問題,始終教會既大門永遠都係打開,只要係你想認真想結婚的話我睇唔到有乜問題。

PS: 我番左教會8年都只係拍過兩次拖,一次係第二間教會,拍左一個月都無就散左,跟住就係同自己教會的女仔拍左一年多d, 跟住都係夾唔到。
話就咁話 但我始終唔想咁 過唔到自己
It's ok man
玩左兩日heymandi,呢個交友app係我玩過咁多個app之中最on9

因為限制左對話人數 (5個),啲人為左可以match到人,全部都係傾一陣就離開個對話,完全傾唔長
現實係你出黎做野 個社交圈子通常fix 左
擴大自己社交圈子
唯有去玩交友apps, speed dating, 義工etc
當中交友apps 算係最低成本既方法
BTW 有好工係咩意思
有冇人知chatroom對方icon右下角有個紅色心心係咩意思?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞