(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
if he isn't handsome, he is a fuckboy
我而家都係 一match完一定係講政治野
如果對方應唔到or冇咩反應都唔會再講落去
不過app到都好多仔係同路人
其實有少少人性都唔會唔係同路掛
除左黑警我諗唔到其他囉
是非黑白都分唔到仲傾咩
有啲人真係會冇咩反應

狗都match過幾隻.....通常佢地都唔會認,又會為左溝你而扮曬野咁鬧兩句,後尾我撚左陣就unmatch返
支持撚狗
一開頭問佢睇法 之後再加你個人意見
睇佢點覆都大概知咩底

佢地職業寫Civil servant?
To be honest
so... can I have a closer look at your long legs?
姐係幽默?
我覺得幾重要喎
同嗰個人一齊唔開心
都唔使諗後續啦
你咁講好似有見過幾個
我profile直接寫想我date係not a police
仲#noextraditiontochina喎
咁都照match?
咁佢地角度係like左先 又冇野付出
你下次見civil servant
叫佢地影pass黎睇下
出咗pool不了
同我依加個男朋友係tinder 識既,一齊左兩年幾
大家見晒屋企人 星期五六日我都會去佢果到住
有打算結婚 都開埋聯名户口架啦

利申佢A0

總有人係真心想識女朋友既,match 唔match 到既姐,岩岩打左篇千字文同share 我地點識彈apps 冇左 屌 想知再講

留意啲對話就會好易分辨到 次次都係啲問咩人都得既 好多機會係漁翁撒網
搵機會扶下人,眼神多啲交流,久不久望實人(兩三秒咁好喇) 行嘅時候可以唔覺意並下肩行(唔好keep住),出多兩次先講少少曖昧嘅說話,例如 :好多日無見你有少少唔慣之類
約實左就ok, 如果佢當日放飛機就唔駛理啦
你約咪出囉,快啲出好過傾到好多FF然後見面失望
女仔鍾意人氹啫,我就鍾意靜啲嘅男仔
幽默同小醜係兩件事好多人都over 左
玩咗兩年,識咗5-6 個keep 住長傾咗一年半,出來做飯腳,睇戲既好朋友

預過幾個short short 地,一見面就問我會唔會同作佢結婚/一齊搬出來住、仲話佢比錢,問我夠唔夠錢洗
啲對話咁狗公 梗係唔認真
做女仔要矜持啲⋯(我媽講嘅)

對上一個女朋友,我約咗6次先夠膽搭膊頭
我都想知點係對話入面分辨到!!絲打請指點下
Yes yes
然後問佢做邊個dept佢就會答你紀律部隊
再問落去就會唔肯講

都有少數會直接認係popo
然後加多句:好多人都唔敢認

而match過咁多隻狗無一不是狗公
一黎就你對腳點點點
問我幾時出黎俾佢錫
有啲直頭同我講佢係結左婚想have some fun

利申:黑警死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞