(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
cmb tinder 都玩過,兩個輪流玩左兩次,就棄左交友app呢樣野
本身match已經難,match完佢肯回你就更難,有覆過我嘅女仔(hi都計)一隻手都數到哂
我覺得女仔無論現實定玩app都著數好多,你只要話你係女仔肯定大把仔msg你,差左佢係咪認真,而男仔就算9 like都好難乞到個女仔肯同你傾
我本身都係現實灰機識唔到諗住靠科技幫到手,點知都係咁無從入手,完全做唔到其他所講輕鬆識仲要食埋,算啦唔玩啦
一路好走
其實現實仲有咩機會識到 而家公司全部都上年紀
2x歲既我都已經係最後生
放工又剩係識打波 女性frd 都唔多個 唔用app唔知邊度識女了
玩得交友app都係知你係現實識唔到架啦狗公player搵食另計
咁啱我除左做運動都係唔鍾意出街
frd搭frd靠人介紹好似最正路,不過我就死左條心咁濟,諗住30歲打後仲係a0就得閒call g買吓性愛就算
巴打唔好放棄啦 其實cmb 比 tinder 個d 真係已經算易識到女仔 冇心玩就hea 玩住 相信總有日會中到個好女仔
係吖 穩定啲悶啲都唔緊要
自己鐘意簡單安穩
哎呀咁你自己都要試吓flirt吓佢𠺢嘛
想顯得自己吸引
男玩交友app 大部分都想食快餐
好得去邊自己諗

第一次就有身體接觸 ?
你地之前網到傾過下咋喎?
就已經咁愛對方 忍受唔住想摸?
咩真實認知都無
你地餓左幾耐
咁我對你有興趣 有幻想或想更一步既身體接觸都好正常姐
重點係親密過後對你認唔認真既姐
Sorry無法認同,你愛一個人,係會站係對方既角度思考,唔會純粹為左滿足自己既幻想同欲望而以身體接觸為目的

退一萬步來說,就算女方幾日內就比左你,你之後會對呢個女有幾認真?問心,好多男生反而會覺得呢個係easy girl ,之前對其他男生都係咁
講經咩
依家個社會就係咁 本來就手快有手慢冇
好多時身體接觸係令大家感情升溫
最緊要識諗囉 咁先有將來
想搵人認真
match 完傾左一排 出到黎都發現真係好多都好公主病

有d 就試過第一日就一齊落club 玩

暫時未遇到認真既
用過既交友app裡面最高質係CMB
有同感
睇運

利申:老婆係cmb識
完全認同,可能我好彩,CMB match 到既大部分都係你肯交個心出黎,佢地都願意deep talk 既女仔。所以我完全理解唔到點「手快有手慢冇」。
有冇d火花例子 c打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞