[整合]關西十日之旅超展開

1001 回覆
114 Like 10 Dislike
想問下日本有咩訂hostel 既網
想搵下airbnb 外既選擇

平平地住膠囊重好喇

未住過膠囊
想問下如果拖喼 會唔會冇地方放

有,佢有locker的,如果放唔落locker佢都會有位畀你放
想問下日本有咩訂hostel 既網
想搵下airbnb 外既選擇

其實一般酒店網都有hostel
booking, http://hotels.com, agoda之類

其實我唔明點解去日本要住bnb個d
酒店又唔係話好貴
個fd今日係東京返黎同我呻到樹葉都落哂話中伏

住得hostel 真係要有心理準備訓碌架床 share 廁所浴室 唔係個個接受到
如果係住過宿舍又慣個種生活方式就會覺得唔錯
因為要近jr 站又要平 大約百五到二百五一晚
唔係hostel 都好難做到
我都有用比比熊(hotels combine)幫我格價
不過都想知會唔會有日本網係專book hostel 既
可以去到見到多d 日本人

我個人就麻麻地
同埋真係心態問題,我純粹想有個位訓,識人真係無乜興趣
同埋膠囊其實都會見到好多日本人
有d有埋大浴場tim
巴打,我都plan緊5月大阪行程
遲啲可唔可以畀你過目
願神,真主阿拉保祐您
Allahu akbar

痴線 原來日日朝早咁多人排cdg....
今日總算還左個心願去搵返日本果汁妹 仲影左張相

係咪上次好好笑容果位姐姐

你買邊條line~ 近年走緊下坡

係咪上次好好笑容果位姐姐

Play 條line 姐
痴線 好多人排隊 未開門都排定隊

之後去Nike Osaka 買左對flyknit 同tee 仲開心

Play 條line 姐
痴線 好多人排隊 未開門都排定隊

之後去Nike Osaka 買左對flyknit 同tee 仲開心

真心覺得過晒氣又唔係幾靚,當然佢用料係幾好

反而 shirt / black / homme 偶有佳作 可以留意吓 有啲款好有藝術性 令人眼前一亮
頭先見到對flyknit 香港未出為返878 左右

巴打邊間

巴打邊間

係supreme Osaka 條街 不過建議你去返心x 橋apple 對面間Nike

巴打邊間

係supreme Osaka 條街 不過建議你去返心x 橋apple 對面間Nike

巴打入咗咩色
去左巴打介紹既兵衛向陽閣 好正,朝霧金湯私人溫泉 好撚正 day plan 超抵玩

另外提提巴打們有興趣去姫路城既記得早d出門口,我係難波出發用pass搭車要個半鐘
去左巴打介紹既兵衛向陽閣 好正,朝霧金湯私人溫泉 好撚正 day plan 超抵玩

另外提提巴打們有興趣去姫路城既記得早d出門口,我係難波出發用pass搭車要個半鐘

個半鐘?你坐咩車

個半鐘?你坐咩車

新快速 差唔多

舊幹線 新大阪 35分鐘

巴打邊間

巴打入咗咩色

彩虹

唔該巴打
5月中就好

唔該巴打

唔該巴打

仲有

唔該巴打

仲有

唔該哂巴打
BTW,唔想三十幾度浸溫泉

咁你又去浪速之湯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞