[整合]關西十日之旅超展開

1001 回覆
114 Like 10 Dislike

向陽閣
兵衛向陽閣真心正
之前睇完雪糕巴編遊記就book 左
間房好大好靚 個view 仲可以睇到六甲山
如果有紅葉果陣一定好靚
最正係佢既公共溫泉一之湯同二之湯 一定要去浸
懷石料理都好好食 一定揀送入房果種
會有2個和服妹妹入黎serve 你
唯一係價錢貴不過物有所值
兵衛向陽閣真心正
如果有紅葉果陣一定好靚

玩過向陽閣真係返唔到轉頭
最鍾意朝霧金湯
在下今個星期四去大阪 一個人⋯不過仲未plan 好行程 請問巴打google map係咪有個功能可以劃好哂座標 設計好條路點行最快咁架?
在下今個星期四去大阪 一個人⋯不過仲未plan 好行程 請問巴打google map係咪有個功能可以劃好哂座標 設計好條路點行最快咁架?

Google trips
我未用過 ~
慣咗自己上網做research
兵衛向陽閣真心正
如果有紅葉果陣一定好靚

玩過向陽閣真係返唔到轉頭
最鍾意朝霧金湯

都係多得樓主推介

巴打 未去咩

我都係一個人星期四到大阪

向陽閣

向陽閣

玩咩行程呀
便利店有無咩好野食
不妨分享吓
便利店有無咩好野食
不妨分享吓

明太子飯團
次次去日本朝朝既早餐
重有隻海老沙律都okay
便利店有無咩好野食
不妨分享吓

明太子飯團
次次去日本朝朝既早餐

收到

7仔果款?
便利店有無咩好野食
不妨分享吓

明太子飯團
次次去日本朝朝既早餐

收到

7仔果款?

間間便利店都殺
便利店有無咩好野食
不妨分享吓

明太子飯團
次次去日本朝朝既早餐

收到

7仔果款?

間間便利店都殺

打算幾時再去日本先

巴打幾點機
便利店有無咩好野食
不妨分享吓

明太子飯團
次次去日本朝朝既早餐

收到

7仔果款?

間間便利店都殺

打算幾時再去日本先

短期內唔會了
便利店有無咩好野食
不妨分享吓

明太子飯團
次次去日本朝朝既早餐

收到

7仔果款?

間間便利店都殺

打算幾時再去日本先

短期內唔會了

有機會組隊

巴打幾點機

4/4 peach 0025-0520(kix)

玩咩行程呀

5日半 住難波
Day1: 黑門市場 神戶lunch 北野異人館 神戶港 道頓堀觀光船
Day2: 嵐山 竹林 日歸 河原町 梅田空中展望台
Day3: 道頓堀 心齋橋 expo city j league睇大阪飛腳
Day4: 清水寺 八阪神社 祇園 伏見稻荷
Day5: 梅田 通天閣
Day6: 奈良 5點飛東京

Day6: 東京住原宿
Day7: 原宿 涉谷 下北澤
Day8: unknown
Day9: unknown
Day10: 宿根
Day11: premier outlet 新宿 10點機場 凌晨回港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞