[整合]關西十日之旅超展開

1001 回覆
114 Like 10 Dislike

32吋有啲難度 28 就可以
俾個Locker 網站你參考一下
http://locker1.exblog.jp/20804319/

岩岩上visitwakayama睇..最大size係113cm(高) x 35cm(寬) x 57cm(深)
我個喼岩岩好35cm(寬)

到時先試下放唔放得入...唔得就要拖住行

32吋有啲難度 28 就可以
俾個Locker 網站你參考一下
http://locker1.exblog.jp/20804319/

岩岩上visitwakayama睇..最大size係113cm(高) x 35cm(寬) x 57cm(深)
我個喼岩岩好35cm(寬)

到時先試下放唔放得入...唔得就要拖住行

先到先得呀 XL size
巴打,我想問下大阪有冇咩打邊爐放題推介? 上網搵唔啲咩推介反而伏嘅就一大堆
巴打,我想問下大阪有冇咩打邊爐放題推介? 上網搵唔啲咩推介反而伏嘅就一大堆

溫野菜 我覺得唔錯

溫野菜 我覺得唔錯

樓上巴打
溫野菜 同牛角同集團 食品質素穩定 價錢合理
我同啲日文班同學都鐘意去食

另外仲有一間 千里しゃぶちゃん
大阪出名嘅一人鍋 獨遊都好適合
另外 鳴子章吉 巴打 玩得開心啲啦
返黎貼下相些牙
今日係京都aeon mall outlet 買左好多條Edwin 另外買左幾件shirt ,外套
埋單都係1300港幣

今日係京都aeon mall outlet 買左好多條Edwin 另外買左幾件shirt ,外套
埋單都係1300港幣

我都試過買到1000円 Levi's

留名
去左宇治,好靜⋯好舒服

尋日去左買AV 難得黎日本 支持下AV產業

留名
去左宇治,好靜⋯好舒服

今日打算買多幾隻
去左宇治,好靜⋯好舒服

今日打算買多幾隻

係咪晚晚返酒店都睇
去左幾次關西都未去姬路城 因為次次同唔同人去,陪佢地loop返次之前d野加一兩個自己未去又近既景點
去左幾次關西都未去姬路城 因為次次同唔同人去,陪佢地loop返次之前d野加一兩個自己未去又近既景點

自己去囉,反正去關西方便過出mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞