做緊濾水器公司,總結問題集

569 回覆
93 Like 3 Dislike
邊度有aq4000買?
見佢網好似有,但買左自己裝唔裝到?

你咁問係啱既,因為一D原因aquasana 係香港好少門市有得賣(錢作怪)
Price.com睇下,想見我既就搵refresh
(細機有運輸費賺,大機有安裝費)
邊度有aq4000買?

你咁問係啱既,因為一D原因aquasana 係香港好少門市有得賣(錢作怪)
http://Price.com睇下,想見我既就搵refresh

refresh買係咪包裝架
邊度有aq4000買?

http://Price.com睇下,想見我既就搵refresh

簡單野就隨機,奇難雜證通常都係我裝
巴打 aq4000好似要放枱面?
有無邊隻係裝係洗水盆底既推介?因為枱面無曬位

放洗水盤底其實都係呢個牌子既AQ5300
要放底既就好難唔過千。除非自行改裝,將放枱面既裝底,再另加水龍頭。(非原裝設計,出事唔包)

低用量用家(一星期煮一餐)一年換濾心有冇問題
邊度有aq4000買?

簡單野就隨機,奇難雜證通常都係我裝

正呀,其實只係煩緊安裝問題,返去請示夫人先
巴打 aq4000好似要放枱面?
有無邊隻係裝係洗水盆底既推介?因為枱面無曬位

放洗水盤底其實都係呢個牌子既AQ5300
要放底既就好難唔過千。除非自行改裝,將放枱面既裝底,再另加水龍頭。(非原裝設計,出事唔包)

低用量用家(一星期煮一餐)一年換濾心有冇問題

拿,我個人就唔建議既,同埋佢都講係6~9個月(不過你用得咁少。。。你搏下囉)

其實AQ4000呢類濾水器安裝好簡單,係男人應該都認

見佢好似要換埋水龍頭,驚變噴泉

水龍頭包唔包架

水龍頭包唔包架

咩水龍頭呀,你唔好嚇我喎,又比奇難雜症我?
佢唔係換水龍頭,只係係原本水龍頭既出水口加裝舊野

水龍頭包唔包架

我都係見佢第二行咁寫咋,我自己完全唔識架

水龍頭包唔包架

我都係見佢第二行咁寫咋,我自己完全唔識架

唔。。。係中文出事
唔知巴打熟唔熟飲水機

其實裝喺運動場同學校果啲飲水機
實際上做左乜野過濾?
唔知巴打熟唔熟飲水機

實際上做左乜野過濾?

最主要係有紫外線殺菌,利申唔敢飲
唔知巴打熟唔熟飲水機

實際上做左乜野過濾?

宜家住緊某大學Hall
日日都係用飲水機拎完水之後,再用自己嘅水煲煲過
唔知巴打熟唔熟飲水機

實際上做左乜野過濾?

宜家住緊某大學Hall

我係諗,佢D水就冇事既,但難保有D痴線佬痾尿落出水口架嘛
點睇骨炭濾芯
骨炭係咪真係有效

有人話有,有人話冇
我個人唔覺得有用,因為濾芯物料唔係密度高就有用,一支碳濾芯有好多成份係入面。
而最公正既,睇認證,起碼有數據支持。
唔知巴打熟唔熟飲水機

實際上做左乜野過濾?

宜家住緊某大學Hall

諗起有幅圖有條蟲係個出水位度
唔知巴打熟唔熟飲水機

實際上做左乜野過濾?

宜家住緊某大學Hall

諗起有幅圖有條蟲係個出水位度

我諗起大媽洗腳
用緊3零嗰個水龍頭款即係無9用?
用緊3零嗰個水龍頭款即係無9用?

唔。。。。。
道爾頓有M12同M15,係咪差唔多,其實我用緊M12,睇下駛唔駛upgrade ?

M12好似勁D(唔熟,睇佢D數據)
點睇骨炭濾芯
骨炭係咪真係有效

有人話有,有人話冇
我個人唔覺得有用,因為濾芯物料唔係密度高就有用,一支碳濾芯有好多成份係入面。
而最公正既,睇認證,起碼有數據支持。

咁活性炭呢?

要睇成份。因為活性碳濾芯密度,成份每間廠都唔同。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞