做緊濾水器公司,總結問題集

569 回覆
93 Like 3 Dislike
前排我阿婆屋企有人上門賣濾水器,我阿婆俾人氹兩氹就買咗600蚊喇 間嘢叫香港淨水科技有限公司,會唔會愈淨愈污糟㗎

巴打介唔介意留個TG或者比D相同資料,我睇左呢間野一段時間,佢曾經比第二間公司冒認。雖然兩間野都一擔擔

最尾果點我真係唔可以寫包單,因為我唔知係邊間公司裝邊一隻濾水器,愈濾愈污糟絕對唔係冇可能。但可以講既係絕對唔會值$600

我阿婆覺得佢又平又好

自己諗下同唔同婆婆講啦,怕佢心血少

唔同嘅...淘寶嗰個冇HK

好慘呀
上一個post我問mway espring得唔得
你答得,錢之嘛即係點

你可以睇下第5點,我有指名講佢,因為太經典
佢係得架,有哂認證,不過你要比6千幾銀出黎買同幾舊水差唔多既野咋嘛

麻煩哂樓主
前排我阿婆屋企有人上門賣濾水器,我阿婆俾人氹兩氹就買咗600蚊喇 間嘢叫香港淨水科技有限公司,會唔會愈淨愈污糟㗎

巴打介唔介意留個TG或者比D相同資料,我睇左呢間野一段時間,佢曾經比第二間公司冒認。雖然兩間野都一擔擔

最尾果點我真係唔可以寫包單,因為我唔知係邊間公司裝邊一隻濾水器,愈濾愈污糟絕對唔係冇可能。但可以講既係絕對唔會值$600

我阿婆覺得佢又平又好

自己諗下同唔同婆婆講啦,怕佢心血少

好慘呀

我都覺得好SAD,比間公司用淘寶貼牌貨當正野賣,賺成十倍。如果你件野有用都話,六舊水買件咁既貨。。最慘係覺得好抵,諗起婆婆知道件野點黎之後,唉灰。

巴打你信我,源頭一樣,批發價大約40蚊都得,只係個LOGO唔同,有D入300隻已經可以印LOGO

巴打我冇呃你架

巴打你信我,源頭一樣,批發價大約40蚊都得,只係個LOGO唔同,有D入300隻已經可以印LOGO

巴打我冇呃你架

我同婆婆講咗喇...佢好堅強呀!佢好堅持話淘寶同佢買嘅唔同...仲有佢冇俾人呃,人哋都要賺錢㗎嘛貴啲係應該嘅...希望佢冇擰轉背喊啦
巴打瀘水器可唔可以裝係一條專FOR佢用既水龍頭上面,咁樣做會唔會壽命長DD?瀘水器入面D水長期唔用(24小時內),到時煲水再用仲有無效果?如果要放水要放幾耐?(當係用AQ4000)
我想問如果個濾水器放左係到好耐係咪已經唔用得 定換芯再用?
巴打瀘水器可唔可以裝係一條專FOR佢用既水龍頭上面,咁樣做會唔會壽命長DD?瀘水器入面D水長期唔用(24小時內),到時煲水再用仲有無效果?如果要放水要放幾耐?(當係用AQ4000)

可以裝到,不過要自己改裝。壽命唔會有分別。放得耐會有菌,因為會隔左氯氣。放水既10秒內OK
我想問如果個濾水器放左係到好耐係咪已經唔用得 定換芯再用?

如果未拆封既都冇問題,如果已經用過既就要換

我同婆婆講咗喇...佢好堅強呀!佢好堅持話淘寶同佢買嘅唔同...仲有佢冇俾人呃,人哋都要賺錢㗎嘛貴啲係應該嘅...希望佢冇擰轉背喊啦

所以話廢老真係不思進取 死要面

人地有人呃你既,點都呃到既,叫你婆婆唔好直接飲
用緊隻水機2.5-9.5,日本嘢,用2.5水洗米係黃色水,平時用嘅水洗唔會變黃色
想問鑽石能量水機係咪垃圾?

補充返
因為屋企一向用緊
我諗其他功能都係吹同廢
價錢都一定唔抵
但主要關心佢過濾功能如何?
用緊隻水機2.5-9.5,日本嘢,用2.5水洗米係黃色水,平時用嘅水洗唔會變黃色

係囉,水咪水囉,乾淨咪得囉何必搞咁多野呢,不如正正經經食個橙啦

補充返
因為屋企一向用緊
我諗其他功能都係吹同廢
價錢都一定唔抵
但主要關心佢過濾功能如何?

正確,水就係水,唔好幻想有咩神奇功能
鑽石水系列既機過濾性能冇問題既
香港買濾水器,邊度多款

想買一枝係插水喉個款

有咩推介
香港買濾水器,邊度多款

想買一枝係插水喉個款

有咩推介

唔明咩叫一枝插水喉
香港買濾水器,邊度多款

想買一枝係插水喉個款

有咩推介

唔明咩叫一枝插水喉

我都唔識,阿媽講既

好似話係係水龍頭同水喉之間,一枝野棟係度咁

係咪呢D
香港買濾水器,邊度多款

想買一枝係插水喉個款

有咩推介

唔明咩叫一枝插水喉

我都唔識,阿媽講既

好似話係係水龍頭同水喉之間,一枝野棟係度咁

係咪呢D

我諗我知道你講咩,一大支好粗碌有透明架嘛,果D係粗過濾,即係比你過下沙石咁架咋
留名
呢間賣廣告賣得幾勁
好唔好
http://www.lotusmart.com/brands/3M-Water-Filter.html?gclid=CNzX8eivyNICFY-UvQodGfYCMQ

好,3M有信心,不過比較貴DD,但唔算呃人,叫做買個信心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞