做緊濾水器公司,總結問題集

569 回覆
93 Like 3 Dislike
想知呢部點
我家姐買的

你問下你家姐買幾錢,你自然搵到答案

我知幾錢
想問部野有無料姐
想知呢部點
我家姐買的

同問
想知呢部點
我家姐買的

同問

過濾果PART唔太覺得佢有用,因為佢重點係去左還原水果部分(電解水呢樣野係要靠水中既雜質,透過將唔同既雜質分類,造成水有酸鹼之分)
如果佢真係過濾得夠乾淨既,就好難做到電解作用。而電解做得好既,D水就唔可以太乾淨

同時我手上冇佢既數據,但我靠上面既推測可以斷言佢既過濾效能唔會好過正常濾水器
想知呢部點
我家姐買的

同問

過濾果PART唔太覺得佢有用,因為佢重點係去左還原水果部分(電解水呢樣野係要靠水中既雜質,透過將唔同既雜質分類,造成水有酸鹼之分)
如果佢真係過濾得夠乾淨既,就好難做到電解作用。而電解做得好既,D水就唔可以太乾淨

同時我手上冇佢既數據,但我靠上面既推測可以斷言佢既過濾效能唔會好過正常濾水器

不過呢部好似係主流sale得勁同出名個部
有冇邊款平靚正推薦

AQ4000啦,暫時係香港有出售行貨中最平而有哂NSF42,53認證既濾水器,一般賣$920~$800

一舊野可以用幾耐架?

呢啲作用大嗎?係英國唔用唔得...
傳銷狗死全家
有冇邊款平靚正推薦

AQ4000啦,暫時係香港有出售行貨中最平而有哂NSF42,53認證既濾水器,一般賣$920~$800

一舊野可以用幾耐架?

一般濾水器既濾芯都係6至9個月,某D係9至12個月,呢部係6至9個月
最近幫學校裝咗個RO 因為校長要求,但我已經同佢講NSF53夠安全佢死都唔聽

校長

呢啲作用大嗎?係英國唔用唔得...

你當過濾下沙石啦,因為佢係靠水既重量去過濾,唔會勁得去邊
前排我阿婆屋企有人上門賣濾水器,我阿婆俾人氹兩氹就買咗600蚊喇 間嘢叫香港淨水科技有限公司,會唔會愈淨愈污糟㗎
前排我阿婆屋企有人上門賣濾水器,我阿婆俾人氹兩氹就買咗600蚊喇 間嘢叫香港淨水科技有限公司,會唔會愈淨愈污糟㗎

巴打介唔介意留個TG或者比D相同資料,我睇左呢間野一段時間,佢曾經比第二間公司冒認。雖然兩間野都一擔擔

最尾果點我真係唔可以寫包單,因為我唔知係邊間公司裝邊一隻濾水器,愈濾愈污糟絕對唔係冇可能。但可以講既係絕對唔會值$600
追上一個帖追到一半未追完
追上一個帖追到一半未追完

都係#1果D野黎架,推到咁多頁係因為好多人唔語追PO直接問,如果你有野想知既再問啦

巴打介唔介意留個TG或者比D相同資料,我睇左呢間野一段時間,佢曾經比第二間公司冒認。雖然兩間野都一擔擔

最尾果點我真係唔可以寫包單,因為我唔知係邊間公司裝邊一隻濾水器,愈濾愈污糟絕對唔係冇可能。但可以講既係絕對唔會值$600

我阿婆覺得佢又平又好

我阿婆覺得佢又平又好

我阿婆覺得佢又平又好

自己諗下同唔同婆婆講啦,怕佢心血少

我阿婆覺得佢又平又好

自己諗下同唔同婆婆講啦,怕佢心血少

唔同嘅...淘寶嗰個冇HK

唔同嘅...淘寶嗰個冇HK

巴打你信我,源頭一樣,批發價大約40蚊都得,只係個LOGO唔同,有D入300隻已經可以印LOGO
上一個post我問mway espring得唔得
你答得,錢之嘛即係點
上一個post我問mway espring得唔得
你答得,錢之嘛即係點

你可以睇下第5點,我有指名講佢,因為太經典
佢係得架,有哂認證,不過你要比6千幾銀出黎買同幾舊水差唔多既野咋嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞