做緊濾水器公司,總結問題集

569 回覆
93 Like 3 Dislike

我呢刻仲嬲緊

請問 Everpure 嘅 CTS-H54 同 3M 嘅 AP Easy Complete 會推薦邊部多 D 呢?Thanks.
屋企人啱啱買咗部mind body 嘅濾水器,有冇伏,成13000
屋企人啱啱買咗部mind body 嘅濾水器,有冇伏,成13000

又推番出黎
緊係伏啦
想問下, 如果水壓太大, 安裝時師傅會裝埋減壓閥?
樓主轉左tg? 唔覆機既

又推番出黎
緊係伏啦

啲水唔乾淨定只係太貴
想問下, 如果水壓太大, 安裝時師傅會裝埋減壓閥?

一般唔會,因為原廠冇跟。如果唔用原廠出左事邊個負責

又推番出黎
緊係伏啦

啲水唔乾淨定只係太貴

淨係價錢已經伏哂啦
乾淨方面睇落問題唔會太大,但肯定唔值呢個價
樓主轉左tg? 唔覆機既

好少開TG,遺忘左

又推番出黎
緊係伏啦

雪風巴果個前置濾心有無得買 黃得好撚快

有個方法教你,AQ4000既話買塊有海綿既百潔布,剪兩個圓形出黎塞入去用,仲有得拆出黎洗。原廠好唔抵買

又推番出黎
緊係伏啦

啲水唔乾淨定只係太貴

淨係價錢已經伏哂啦
乾淨方面睇落問題唔會太大,但肯定唔值呢個價

咁冇所謂啦最緊要啲水夠乾淨
今日屋企人中撚咗伏
上門推銷
求救雪風師兄~
廁所同廚房水龍頭出黎d水,
睇真d會勁多勁多好細好細既浮遊塵咁
煲完飲落肚都驚驚地, budget同地方有限,況且租唔想大搞
AP2-305 幫唔幫到我呢
公司用呢部,就咁話nsf certified
有無伏??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞