做緊濾水器公司,總結問題集

569 回覆
93 Like 3 Dislike
巴打
好認真問
http://www.gaialife.net/waterfilter
呢set有冇伏或者之類
因為有病人用緊
thanks

如果係病人用,好認真講
唔好了,除左有道爾頓M12果套,不過就算有M12,都係因為M12有用(大前提係正版M12)

其他濾水器我寫包單同你講:淘寶有
想知呢部點
我家姐買的

同問

做過其他牌子既同類型濾水機,建議你煲水飲

好多謝巴打咁仔細回答
首先我想問巴打大約咁上下budget有冇好介紹
另外link 果set 骨炭應該係濾氟用?
因為聽個老闆講香港好難搵濾芯過氟
thx a lot

道爾頓TCP-6+BTU 水晶號
呢隻有配減氟芯。好過信佢D野,真心。

我睇下資料再詳細答你

好同意巴打你最後果句
如果嚴重濕疹既人用
係咪應該過埋沖涼水?

係,其實唔好話濕疹,正常沖涼水都有氯氣,對皮膚唔多唔少都有D傷害。

我先唔講傳說用酸性水沖涼有冇問題,水就算沖涼用既水,濾一濾都好既。因為主要係當中既氯氣問題。
如果要做要超乾淨既水去沖涼,係不切實際既。但濾左點都好D

做過其他牌子既同類型濾水機,建議你煲水飲

講多D,好想知內幕。
好多淘寶濾水器我都有拆過,唯獨呢類機太貴拆唔起

好多謝巴打咁仔細回答
thx a lot

我睇下資料再詳細答你

好唔該你,咁沖涼果到應該點算
都等住救命

咁我唔係皮膚科醫生,可以話要用咩藥我唔知。
你真係要問番醫生。如果你係等救命既我唔會亂比意見

好多謝巴打咁仔細回答
thx a lot

我睇下資料再詳細答你

好唔該你,咁沖涼果到應該點算
都等住救命

咁我唔係皮膚科醫生,可以話要用咩藥我唔知。
你真係要問番醫生。如果你係等救命既我唔會亂比意見

巴打又唔洗咁驚,我誇張咗,上面個骨炭係咪夠濾沖涼啲氟?因為我見都有人問過佢

唔,我有個睇法既。
首先要睇既係氟對人有冇害。其次係假如有害,程度幾深呢?
因為講到去氟,通常都會入去陰謀論當中。咁氟又有冇可以成為陰謀論者既生意工具呢?

個人黎講,我并唔太擔心氟,因為無可能會避到。
道爾頓果隻兩支心
俾直接飲o唔ok
起一田買應該係正版野掛?
道爾頓果隻兩支心
俾直接飲o唔ok
起一田買應該係正版野掛?

OK,係
留名學野
點解要用?自我感覺好d?
Btw
如果影響力大既即刻用

我個人黎講,我都係親眼睇過水喉入面既樣先會用
另外唔只係心理,觀感係最直接既因素

用左3分鐘既,用唔用你諗啦

其實係咩嚟? 點解要兩個月換一次?
[q

用左3分鐘既,用唔用你諗啦

其實係咩嚟? 點解要兩個月換一次?[/quote]
呢個係AQ4000DVPI既「前置濾芯」,係一舊白色既。。。硬身海綿?作用係將入濾水器既水先隔去大粒既沙石,鐵銹。等主濾芯既壽命長D
巴打 aq4000好似要放枱面?
有無邊隻係裝係洗水盆底既推介?因為枱面無曬位
請問amway espring如何呢?

細閱#1 第5點
巴打 aq4000好似要放枱面?
有無邊隻係裝係洗水盆底既推介?因為枱面無曬位

放洗水盤底其實都係呢個牌子既AQ5300
要放底既就好難唔過千。除非自行改裝,將放枱面既裝底,再另加水龍頭。(非原裝設計,出事唔包)
枱底式有咩推薦
邊度有aq4000買?
見佢網好似有,但買左自己裝唔裝到?
枱底式有咩推薦

同埋枱底枱面邊隻好
邊度有aq4000買?
見佢網好似有,但買左自己裝唔裝到?

price.com都有啦
枱底式有咩推薦

望下你上面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞