做緊濾水器公司,總結問題集

569 回覆
93 Like 3 Dislike
有個牌子叫 B&H
Made in UK, 係一田有售
sell同doulton差唔多
除左個brand effect, 功能上點睇?
前一排買左
PUR 3-Stage Horizontal Faucet Mount Chrome FM-9400B
3個月換一次濾芯
點睇?

勤換芯就得
有個牌子叫 B&H

有D鬼。因為佢太似貼牌。
都係果句,睇認證吧。
有個牌子叫 B&H

都係果句,睇認證吧。

買果陣有張認證,但果陣唔識睇
有個牌子叫 B&H

都係果句,睇認證吧。

買果陣有張認證,但果陣唔識睇

印象好似得42,除氯口感認證,冇過最重要既53
(好似咋,唔得閒搵)

巴打點睇呢款?無位裝濾水器,考慮緊呢款

都唔細件架。如果放廳,你下下要出去倒水,好快會麻煩而唔用。
我見Bosch有隻有得即時加熱的filter,一千銀左右ok唔ok的?

但效果如何?屋企養狗,應該會為狗仔健康而堅持

效果係OK既,可買。
我見Bosch有隻有得即時加熱的filter,一千銀左右ok唔ok的?

佢個加熱功能OK,但個濾芯唔太得。純粹想飲乾淨D既熱水,OK。但如果好有追求或者D水好差既,要諗諗。

但效果如何?屋企養狗,應該會為狗仔健康而堅持

效果係OK既,可買。

唔該晒巴打 你公司有無賣呢款?

有倒出黎果款,冇禁制出水果款
3m可以去amazon搵, 平靚正
3m可以去amazon搵, 平靚正

沒錯,如果過到水貨既心理關口,係一個幾好既選擇
沖涼用ge 濾水器有冇推薦?

沖涼大路有幾隻,33MINI,AQUASANA,3M
但呢幾隻都冇除氯認證。你可以搵隻英國野(SORRY真係唔記得名)或者AMWAY有隻都有認證。
買左支3M,不過廚房水喉附近幅牆俾個窗阻住唔夠位痴實,如果打橫擺會唔會影響濾水效果?

呢款:

原廠唔建議
(我個人覺得冇影響)

唔該晒

但呢幾隻都冇除氯認證。你可以搵隻英國野(SORRY真係唔記得名)或者AMWAY有隻都有認證。

巴打又會推amway既
淨係espring overpriced ?
巴打有冇聽過還原水

巴打又會推amway既
淨係espring overpriced ?

因為我睇返NSF177認證,得幾隻PASS,其中又真係比AMWAY有隻PASS左,呢下吹佢唔脹喎我冇留意呢兩間既價錢,但應該都唔過千,可以諗諗
巴打有冇聽過還原水

同第一點果堆係同一類野,可不用理會。
巴打對呢隻水機有冇研究?有三枝濾芯話可以即開即飲,貪佢有冷暖水

巴打對呢隻水機有冇研究?有三枝濾芯話可以即開即飲,貪佢有冷暖水

睇住暖水管生菌呀,熱水唔入得濾芯,即係一定濾完先加熱,好易出事。
BTW,同時要睇易唔易買芯,維修易唔易,價錢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞