柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
完全冇晒啦,柯韓才真重疊
啲後生受柯文哲個套
𠝹票係事實
咁你又屌佢界小英票
佢如果同條魚真重疊,佢出黎選你應該舉腳支持先係
佢騙中立撚呀on9仔
我講支持者重覆但藍軍不會投佢呀明冇
個個發言都咁柒就咪撚講野啦
煉蠱黨

佢呃到中立撚但無票源重疊
姐係呢d中立撚唔係小英票源?
搞清楚自已講咩先啦
成日響度自high以為自已最撚高質
支持其他人全部係垃圾
1124大大力打你一巴都未撚醒響度屌票
再咁落去韓國瑜條on9做撚硬總統
到時唔好喊
一齊割蓆
唔支持?
仲唔係收左共產黨錢?
台灣人危機意識唔夠
講真, 柯P做市長我都好支持, 但係去到總統位, 佢嗰套唔會work
萬一佢真係聯合埋郭台銘選真係好大機會會贏
到時台灣可以準備定比支那資金全面入侵再比人鍊撚住個春袋等回歸
好啦,有一票都叫重疊啦好冇
仲1124
有1124咪就因為有你呢啲剩識睇中國新聞的做成
五毛收皮啦
1124係一個警號,點解唔提
奶共電視台係出盡力,綠媒無出力咩?
如果你只係將所有野瀨落其他人無視自已失誤,d票係唔會番黎嫁
睇下幾多五毛喺度帶風向就知支共幾咁驚小英得勢
對台灣來講失去美國支持=一切歸零 d錢就有命賺冇命使 而宜家美國唯一支持就係蔡
到宜家咁嘅時勢仲要係重要立場上企中間即係同通共冇分別啦 中間唔係個個人都有資格企 俾支共滲透緊嘅國家領導人就冇咁嘅資格
民進黨有好一段時間唔記得係咩公共意外禁個宣傳
而且1124警示不就是假新聞
嗰時中資真係玩晒個傳媒仲玩到你依家咁樣
唔好意思呢家啲票大多歸位啦
反而係柯基本盤得番6%哦柯學家
又唔撐民進黨就係五毛,
咁你去PTT挖晒柯粉出嚟逐個罵啦,匿喺香港論壇度吠有撚用咩?
咁你驚咩姐,柯韓同票源,又得番6%, 對小英有咩影響?
配合返台灣玩割蓆?

台灣,我都唔知佢地知香港幾多野,但香港已經唔buy嘅割蓆,聽聞佢地瘋狂熱割中。
對住泛民你割唔割
佢好似淨係話組黨🤔🤔
我邊有話ENGLISH錯 只係2種唔同嘅立場

你就直接當左人錯咁
點解堂堂一個民進黨嘅忠心支持者要喺香港嘅論壇入面發曬茅

發覺PPT個個係癲狗 自己先係清流?
根本成班友就圍爐就圍到以為自己係真理
自以為是響度屌票但唔後省自己係唔係有問題
你可以因為小英反共無視佢既過失唔代表其他人同你一樣
1124已經打佢地一巴都唔撚醒將所有責任堆曬落共產黨就當無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞