柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
民主黨如果係派希拉莉依類就未必
我日日追柯文哲既訪問「全片」睇既
係全片
唔係媒體剪接完既
有興趣可以係youtube search eTV行動傳媒

點解民進黨一定唔會投共
所以咪話民進黨證好用囉 保命金牌黎架

台灣係一個獨立國家
要唔靠中國就一定要內政好
唔好話一味鬧共產黨就係好人選啦
民進黨淨係販賣亡國感就一堆覺青投
蔡英文成個家族企業有幾多係大陸你唔睇下?
一邊鬧大陸一邊賺大陸錢
仲有面抹紅柯
真係好無恥
知唔知台灣有唔少人或者媒體叫d官員政客唔好理香港反送中咁多呀?

想咩台港連線,台灣幫香港都係痴心妄想

民進黨員講就冇事?
我記得前幾年係台北車站同個後生仔傾左幾句,佢以為香港係一個中國城市
其實乜都要靠自己
感覺佢地都是心裡支持為主

即使係幾年前學生運動果班
宜家都大個哂
要搵食

唔通仲煩佢地咩講真
如果接受中囯國
咁佢講法冇錯丫

日治香港時
香港咪又係日本一個城市
咪on9啦 台灣後生個班早一兩年係咁屌柯啦
算啦,邊個選到,對香港同台灣都不利
[極多圖] 一齊號召公務員出黎集會罷工

「救人!」世紀最大救義士唯一方法 正式上線 第一波
https://lih.kg/1391669
一張蓆要割幾多次?
冇認真睇香港啦佢地
佢又冇講錯喎 係香港人唔接受姐
不建議用「今日香港,明日台灣」宣傳,PTT上有些人已經好排斥這句話(他們認為香港事實上已經回歸中國,但台灣又不是,台灣還有自己的軍隊,有機會反抗),我都知這句話意在以香港現況來警醒台灣人,但有些人認為這是將台灣矮化為中國領土,所以激起他們反感。另外蔡英文最近的私菸案真的很傷民調,唉,下屬真是垃圾。(利申:台灣人)
係,唔好乜都拉香港一齊
(對台灣而言)
館長雖然覺醒反韓
但當初館長係捧韓第一大KOL
有份製造呢個惡魔出黎
為左撐小英連黃國昌都可以屌
做實事嗰D就俾人話有問題
施政柒夠3年屌兩下支那就打曬飛機
英皇萬歲萬歲萬萬歲
諗兩諗,當年都係件死垃圾馮檢機都好有可能係收到中央指示空降落黎介票 做比何妖
推小英
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞