柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
今日中時係咁吹奏柯P就知咩事
柯P 都係8月6日生日架
當然如果佢唔選郭選一定支持
共諜... 專登出來𠝹票
Icac放過689比人鬧到仆街,蔡英文同柯文哲都話陳水扁海角14億都應該要特赦喎。

你咁有研究唔係選擇性失憶下話?
依家吹郭董選總統,王金平做立法院院長,柯p 做黨主席,下面帶住黃國昌同其他藍綠過檔嘅馬仔。
睇下條韓國佬又做到乜

民進黨雖然依家睇到出口起飛 又旅遊業多元化 又維護主權 高調出訪美國獲高規格接待 但都係好多做得唔好

國民黨除咗識食支那條水 仲做過D乜 蔡英文已經算係咁 個產業鏈咁親大陸都仲係咁發掘多元化旅遊業
時力好多人屌7亡國昌
蔡英文從來沒有給陳水扁特赦
反而是因為說要審理所以被很多扁派的人罵

怎麼到你手上就變了蔡英文要特赦陳水扁啦
連假新聞都不是而是你自己腦補啦好不好
現在柯找來的班子被台灣人稱為煉蠱
有興趣可以Google下有甚麼人
成班傻仔唔update局勢喺度挺柯,笑到仆街

利申 日日睇台灣政論節目 好清楚台灣發生緊咩事
佢哋唔止唔update仲連啲料邊度出嚟都唔知
或者佢哋睇爆政以為了解晒台灣
但嗰度依家根本變左假新聞集中營
我覺得正常香港人冇可能會鐘意賣肉式經濟
而無論柯文哲還是韓國瑜都只是賣肉式經濟
唔好意思講台灣死結係經濟轉形遲左加上國民黨洗腦教育及中國假新聞雙管齊下搞到民智低晒先經濟停左
不過依家反而台灣係東亞先增長最快
唔理中國俾美國打緊貿易戰呢個理由
咁很多商人走佬唔選越南同印度而選台灣設廠
其實就和以前香港個情況差不多
政制方面佢依家又真係最吸引人呀
事實 班傻鳩係咁講咩親中冇問題
咁香港人咁辛苦抗爭反TVB反中資反吉野家為乜?
笑到我噴晒水
槍條友紅撚到咁都仲咁多人挺
PTT咁多柯粉都插佢白包啦 (之前條友話咩草包菜包)
平時睇佢訪問 講d嘢真係好撚嬲打
我認我炒左車…
係,我係腦補。因為作為黨主席,點解身邊重用既人幾乎全部都支持特赦?以前馬英九做既時候佢都出聲叫人考慮特赦啦。
蔡英文係認為唔應該咁做定係為左選票?
當然啦,宜家唔係4年前,時移世易,隻馬騮又出黎介佢票。反正綠既一定投佢,得失左中間選民就一定輸,先敢講明啦。
全部都特赦???
特你老母查撚左未呀仆街
蔡英文幾年前拉起民進黨聲勢
反而和陳水扁一點關係也沒
要特赦一直係扁派和吳祥輝那些仆街
蘇貞昌陳其邁有支持?冇
佢身邊真係有可能重用又支持特赦的唯一可能就係被扁派騎劫既賴清德
佢依家都唔理陳水扁啦
佢係一個好有能力嘅人 不論係執行力 同市政決策上 比起好多之前嘅台北市長都好好多
逢中必反
不過睇睇下留言 都係覺得 佢只係一個好市長 企係國家層面 佢可能都係捍衛唔到
赦扁案表態 蘇貞昌:應該給阿扁特赦了

https://www.google.com/amp/s/m.ltn.com.tw/amp/news/politics/breakingnews/2203121

下面呢個嘴巴不說,但是身體卻很誠實…
除非你咁純情覺得佢淨係支持阿中,唔關佢老豆事啦

父子力挺陳其邁!陳水扁秀正義傳承照:靠背溫暖
https://www.google.com/amp/s/news.tvbs.com.tw/amp/politics/985637
好啦,終於俾你搵到兩年前啲料
總之呢蔡英文就係投機就係比柯文哲可恥[/s啦好不好呀ize=6]

仆你老尾臭閪
[size=6]按你咁仆街邏輯蔡英文除左自己複製人之人真係咩人都唔撚用得啦

好啦,我最後補句我炒車啦
搵到料整我炒車你贏啦,你老尾係咪好開心呀柯學家
Donald trump9月又加稅

台灣班豬西一於繼續奶共
蔡英文大不了用可能挺過扁既人
老實講民進黨唔夠人用所以好多位都仲有國民黨人
不過很重要的
蔡英文最重用那批都堅持台灣主權
老實講我唔明個死仆街追住蔡英文用支持特赦陳水扁的人幹什麼,要說蔡英文騙票?
真要騙都係騙國民黨支持者啦好冇
同蔡英文票源重疊得好厲害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞