柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
咁公道啲講呢度又冇人讚過佢施政叻
只係討論緊你揀得親中反美立場
長遠嚟講對民主體制就一定冇好結果
有人話香港人唔理解台灣政治乜乜物物
你話國內政治選市長呢啲可能真係唔清楚
你講到兩岸關係香港人點可以唔清楚
香港貴為亞洲首屈一指城市幾十年
以前響朵叫自己東方之珠冇人會反對
香港依家似咩樣大家都知唔洗我講

幾十年停濟不前社會架構冇進步過
民生冇改善過
以前打垃圾份牛工兩皮 大家樂焗豬都係廿蚊
依家打份牛工都冇兩皮 大家樂焗豬已經就嚟六十蚊
呢個有睇過外國big mac index就明
一國兩制四個字一定要遠離
愈遠愈好
柯p作風一定會為經濟行親中路線
今次真係恭喜台灣仆街
主要係228+白色恐怖時期殺左一整代知識份子
你認真上網 了解下柯p過去5年係台北既施政先屌啦
只係係度尻講 扣人帽子
痴線
佢做左好多任市長都做唔到既野呀
Kmt?
匪諜現真身
係 第一島鏈
我覺得好似馬英九條路
等睇台狗早過香港被收返
巴打講得岩架
簡單D 就高雄

你睇下陳菊任市長咁多年個預算

坐穩先好睇
就算東南亞同非洲
經濟親中最尾都會被支共騎劫
哩個都係 南部勁多深綠
眷村又勁多深藍
全部都盲毛黎
藍營 訓係度 點都有500萬票基本盤 好on9
因為有班低智人口(類撐警藍絲)撐佢,連我地教授都公開抽佢發大財水。

某四大,台灣高層都同我地講郭董起碼証明到自己有能力先

有番咁上下學歷都唔會想投個草包。

「救人!」世紀最大救義士唯一方法 正式上線 第一波
https://lih.kg/1391669
Sorry 借位一用

18 區助選團正式啟動!!!
https://lih.kg/1391648
你睇香港第一屆特區偽特首選舉
因為韓國魚將北農由長期蝕錢係佢手變成大賺錢
本身佢諗住做多半年退休
點知民進黨唔比
踢佢落台
咁佢咪選高雄囉
講真佢都無諗過贏
因為高雄不嬲深綠
點知真係比佢贏到
d人笑民進黨
搶了菜檔 輸了江山
柯係共碟 ?照牌面、往績黎講就唔係,只係佢有自己一派,本來就唔認同綠營施政

至於𠝹票...我地作為外人當然最想柯蔡聯手合作,雖然而家已經無可能
學political PR個陣成日攞柯文哲做例子
個雞棚真係搭左好耐
阿館柒左幾多次啊
返去教拳算啦
政治唔啱佢
我都不明所以

可能中共統戰真係太勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞