柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike

https://www.youtube.com/watch?v=ErY1NGl2p_M

https://www.youtube.com/watch?v=wGX_Vgq-1G0

光復香港!時代革命!
Liberate Hong Kong!
The Revolution Of Our Times!

五大訴求
1. 徹底撤回逃犯修訂條例
2. 釋放所有因反送中被捕人士並承諾永不追究
3. 撤回612暴動定性
4. 追究警察濫權濫暴(包括721元朗官警黑勾結事件),成立獨立調查委員會
5. 立即實行雙普選

Hongkongers 5 Demands:
1. Full Withdrawal of the Extradition Bill
2. Retraction of the Characterisation of the Protestas a Riot
3. Release all Arrested Protesters
4. Accountability for Police and Yuen Long White Shirts Brutality
5. Implement Dual Universal Suffrage

時間無多,政府拖字訣,想我地自亂陣腳,行動規模必須升級
係囉 你班連登仔有無跟台灣新聞架
小英 施政極差 民進黨極多醜聞 上台後只係卡國營事業既高層位置 搶利益
係年金改革 軍公教 一例一休 都做到屎咁
佢唯一做到既就係對中共保持強硬
但柯p 無論施政執行力都勁強
佢係講過兩岸一家親 但個意思并唔係咁
係要親美友中親日 要係中美貿易戰中 求生
只係佢太有威脅性 民進黨將佢抹紅抹黑
想佢係上年既台北市長選舉輸 但最後都贏到
佢係228受難者後代 從來都係深綠人士
佢既理性施政 先係台灣最需要既 突破藍綠
藍綠對立只會拖累台灣
宜家都開得
SASA都有幾間喎不過
侵自己都煩緊大選啦
下年真係美台一齊收皮都有可能
唔同連個天都要中共贏
呢個係尚書大人黎
正解 全部都係小額募捐
之前條撚樣話香港無聊定咩就開始好憎佢
有打工仔票

當然 搞成咁
民進黨都有責任
問題係點兜?

天佑蔡總統

八五罷工,你做得到
9屌柯奶共,反正佢呢一兩年都奶
小英加油
聰明korean fish就唔會上到位啦
泡菜魚都夠薑屌一國兩制失敗,柯氏就
都係個句,美國/日本唔想失去台灣
就俾錢買起台灣,shut up and take my money
被柯P選到仲衰過泡菜
多得林奠 起碼部份台仔已經醒覺知道投泡菜等於投共
俾佢做到都仲識反抗
但台仔仲覺得柯P係淺綠或中立
如果今次真係中共捧佢出嚟 𠝹小英票/棄魚保柯
台仔真係死咗都唔知咩事
點解香港人既層次永遠都係停留係𠝹票論
蔡英文做得好 又點會怕比人𠝹
唔好咁啦 民主選舉 票唔係邊個獨有
係選民既選擇
識多台灣人,可以做文宣spread,手足有咩想同台灣人講
我純粹覺得
太多連登仔冇睇晒成個事實
就話人哋親共真係
p牌網軍進場
台灣上一代經歷過戒嚴+白色恐怖對政治既靈敏度仲低過港豬
睇節目有個論點幾岩
柯其實無心選
不過睇兩邊激到紮紮跳係幾正
民進黨上次票差d搞到連唔到任
佢依家到english做唔到總統
咁你真係唔使擔心
所有媒體每日都抺黑緊柯P
台灣所有媒體都係親國民黨民進黨
雖然咁講
但台灣老一輩仲停留係藍綠意識形態之爭
好難拉得郁d票
有睇韓國魚做勢d訪問就知
盲撐到一個點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞