柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
反而想知台灣人點睇
唔係

三. 返工友期望韓國魚改善台灣經濟
柯文哲2015年已經講兩岸一家親
2016年民進黨仲要揾柯文哲站台?
上年年頭同蔡英文傾定蔡支持柯選市長,柯支持蔡選總統,結果民進黨派咗件垃圾票,搞到國民黨差啲贏,條氣緊係唔順
屌你老母
我地應該反過黎利用佢𠝹韓國魚票
其實民進黨選舉都好似愈來愈屎
韓國魚結果好似救世主咁 (至少喺高雄"係")
頂住啊台灣
又話唔組黨既
藍綠都係垃圾
企係台灣人角度 仲揀得邊個?
台灣GG
支那人做遊客只會搶高物價 炒起樓價 香港夠多支那自由行啦 你人工追唔追到通漲? 台灣強項係製造業同電子業 冇支那阻住一早做到大國啦
其實佢選到又未到咁擔心
因為國會係跛腳鴨
如果佢選到應該冇一個政黨過半數
首先要進入左立法院先講參選總統啦
其實美國有無能力去干涉番呢場選舉
美國都應該唔想無左台灣呢個島鏈
岩,呢樣真。
如果柯P唔係共諜,佢做野效率應該好過小英
如果係共諜,統一效率都高過韓草包

屌,民進黨如果自己本身做好就咩都唔洗煩
唉屌你老母
其實佢年頭已經暗示過會參選
以台灣角度睇,綠營就好似泛民咁
次次都係打統獨牌,揀佢只因為唔鍾意藍營
做得又唔係好同埋台灣經濟依賴大陸咁多年
唔係好多人願意放棄個市場,特別係中下層
更加唔好講高薪挖角呢啲嘢啦

同埋佢係中立派或者叫做企牆派多過親中
就好似賓仔咁,左右叫價,價高者得
一時就叫中國做大佬,一時就講冇錢冇得傾
政治本來就係咁玩
共諜共諜生得真的美麗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞