柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
光頭去下外派聯絡辦
教授去埋中央部門
2018的柯P來恥笑2019的柯P了
柯文哲一開始說,「我也沒說我要選總統,組什麼黨」,還反問記者說「消息哪來的?」接著又說「奇怪,我常常在報紙上讀到我的作戰計畫跟人事布局。」

https://www.nownews.com/news/20180818/2802962/?fbclid=IwAR3LAZh8zTgeYpde87L89dHEhWwsYaNnn_jl3als1sFFwhF6O3SfY_9P99c
混戰條魚D票先有優勢
好似泛民咁 果3家分薄哂其它票
講真
台灣自己都知咩事
親中愛台
不統不獨呢條先係正路
民主社會想參選都比人屌𠝹票 真係連登式民煮
發大財好大機會當選
有諗過,但而家香港水深火熱,而且台灣人未覺出事,我屌哂台灣朋友咁制,佢地都話慢慢黎,唔洗咁快做呢d野..... 唉.....
佢都參選埋就好睇
你對住既中國
香港都話一國兩制係最好
未夠25年 仲係港人治港 高度自治?
支共之心 路人皆知
你話台灣兩地無互相影響 台灣大選中共無暗中操盤都無人信, 之前國務院個香港新聞會擺軟姿態 就係因為有更大局棋喺後面 就係台灣大選, 中共唔想再激化依家香港局面再間接助攻蔡英文
二次
真 英文衰少少講句 除左向支共say no 無乜政積
但投另外2個代價好大 慢慢染紅無法避免
台灣人又好似無諗到咁長遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞