柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
小英加油
柯文哲而家參選等如自揭共諜身份
明眼人都知english連任至可以確保台灣獨立性
柯一路都係唔想選
由佢選完市長 d媒體就日日問選唔選總統問到宜家
唔係菜咁撚柒佢都唔洗出黎啦
果陣選市長佢都係選前用左好短時間做準備
如果你有其他證據我唔會話陰謀論
韓唔洗講啦 選舉經費唔肯公開
造勢咁多場好似無限經費咁
仲有紅媒中天加持 iq過80都知咩事啦
佢地已經在馬英九時代行過中間派
親中得到過甜頭,而家d弊端開始出黎
同埋現在開始因國家安全要歸邊了
再行中間派, 就等被文化/經濟侵略la
如果佢係共諜駛唔駛籃綠一齊係上次市長選舉追殺柯p
台灣
部分臺灣選民的確很白癡,所以才有韓國瑜
其實你有冇了解過大巨蛋單野係發生咩事?
又唔拆得 遠雄又有心要拖到柯完任期
可以點解決?
他在馬英九時代自稱為墨綠,曾經說過九二共識就是下跪投降,也曾參加過台灣的太陽花學運
https://www.youtube.com/watch?v=BUglo2qLuZw&t=55s
有韓國瑜
有錢
就冇事

有返工撚係咁覺得
馬英九咁
抱歉一直占版面,但要比喻的話柯文哲就像香港候選人原本強調本土價值,選上之後說自己"愛國愛港",不知道這樣清不清楚
一係咁
我每日回你po,問你想唔想開公司
會唔會我問夠你一百次,你就會無啦啦走左去開公司呀?

佢當初選市長就話趕少少都ok
而家講緊選總統喎?除左錢,要組閣都需要時間。
事實係佢一早籌備緊,但唔早講,係要而家先講,背後我唔覺得無其他勢力做野。
台灣朋友?
柯做市長都係咁?
台灣戰略地位太重要
被中國攞到一定個行軍管新疆嗰套
全部台灣人入哂集入營
冇咩野既 小英輸左 都係台灣問題
點解唔無假議題
有邊個台灣政治人物可以改變到現狀
美國可以容忍台灣過份親中?又可以比你獨立?
講統獨都係為選舉姐
集中營包食包住
台灣個人遊。都係2012年嘅事。之前咪又係咁過
有好有壞,市政上有些東西推的不錯,如1280交通月票、幹線公車,但像前面朋友講的大巨蛋、社會住宅(公屋)和社子島其實爆發了很多問題也沒有解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞