柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
台灣拜拜
嘩屌
有條友好撚明顯唔鐘意民進黨的陰啲陰啲係度傳播中媒先講嗰啲野
綠沒失守,係本來綠鐵票根本唔多人
針唔拮到肉係咁
非不能也, 實不為也
台灣民智。。。
我哋咁做班中媒又會講人哋恐嚇國民騙票啦
高雄都唔叫鐵票 我都唔知咩市先係鐵票
本來呢個市訓住都贏
對於中共嚟講,台灣總統選舉一定緊要過香港嘅修例爭議,呢5個月對香港應該唔會有大動作,除非局勢再升級

對台灣選舉操作應該陸續有來
其實柯文哲有傾中搵食冇問題
但真係留意開佢會發現佢為了打擊對手不惜用好多中媒資訊和口號
呢一點慢性洗腦真的不能接受
同樣的佢身邊班人,正常既走晒,得返班統促黨和腦殘粉,連王柄忠都要行去佢嗰邊
先不說佢以前啲績效係靠宣傳定真材實料
佢咁樣既班子真係一個品味問題
正如香港唔會有人想引用屈穎妍啲文章咁解

其實佢真係要選總統,佢下面會有班咩人?
國家唔係一個人搞掂,睇完佢下面班人真係選佢同選國民黨冇分別
對住成日講中媒野條友我選擇無視
睇清楚柯文哲的真面目LA
仆街共諜
唔好意思入嚟阻一阻大家
8月9號咁重要嘅文宣點解完全冇人講幫我推一推上熱門
[推啊]8月9日和你飛一連三日夢遊機場接機旅程
https://lih.kg/1388696
台灣人on9夠未
想問下台灣嗰邊係咪最近已經報少咗香港嘅新聞
睇咩媒體
小英加油
睇套路親國民黨媒體會好正常地將focus放喺私煙案,柯P組黨同大陸停止放人呢幾樣度

香港wfc
現實下中國經濟係唔掂,根本沒騎牆必要
反而解體中國先係商機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞