柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
大陸會睇住出牌, 可能都會先入閘, 然後再退選
和綠無關呀
柯自己小氣又要傾共
當台灣係中共咁打對美國有咩好處?
成日講到蔡英文係唯一美國認可咁
其他全部收皮,嚇鬼咩
高雄債務又是沒經濟頭腦才說得出來的
說債務前首先說資產吧
高雄作為台灣第二大都資產多少
台灣人對明刀明槍嘅中共代理人好抗拒,但係對一眾暗中舔共嘅政客好受落

香港人一見“獨立”參選人一律當建制派處理
成立政黨=選總統係咩邏輯?
國民黨治下那幾年就是走香港炒房模式經濟
民進黨卻走總體經濟
如果覺得民進黨做得差的
那應該會很喜歡現在的香港沒必要走出來

所以中國媒體真的影響很深,很多人也以中國思維去想
從頭到尾柯文哲都無講話選 只係tvbs自己估
其實民進黨治下,中國“派糖”沒有比國民黨時代少
反而呀,媒體和土地這些國民必須品一定唔俾得中資入侵
即係有人講強姦左你會俾錢你
你都唔肯俾佢強姦啦
其實真係睇數據依家台灣先最掂
有好多野先入為主前先走查下

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10206599182816353&id=1775451270&anchor_composer=false
我無講過蔡英文唯一認可,我剩係講柯p 既言論美國的確唔會俾俾你食兩家茶禮
正如郭商佢去美國都攬頭攬頸,但佢又係中間派,美國一話封殺華為又成佢都要迫住考慮點撤離中國
人地連自己人都打,連apple都話你只要有零件係中國造都要加稅,google直頭要俾人查有無叛國
你不如睇下美國呢幾個月做左d 咩先啦
就算人地話放華為無危及國家安全既項目可以解放,但實際上所有危及國家安全,所以都係無放
人地係迫你歸邊,如果你始終都要騎牆就真係無辦法
人地連最新武器都賣俾你,其實人地都當你係自己人,但人地擔心你奶共,外漏美國既國防秘密
佢係組黨
柯P咁紅都有連登仔奶佢屎眼
發大財台灣一國兩制
葛來儀直頭係柯p訪美時落佢面
另外仲有美國個咩同鄉會本來可以俾佢密談,佢自己爆出來人家不見佢了
佢所有野都係想做宣傳抬高自己身價被人看出
組完咪出選囉, 咁都仲要拗
唔通全華人都要活係獨裁政權
除非移民
佢幾時話會選,你哋都照屌佢界票架啦
人哋選市長已經講到明要打破藍綠框架,先有在野大聯盟
佢贏唔贏根本唔care
贏到最好
唔贏咪撚下藍綠
仆街!! 比韓贏就冚家鏟了
只係撚綠囉
藍鐵票真係撚到就唔會市長都險勝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞