柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
可能比郭文貴中一次
咪派支共班人滲透入去
親共係最差一差,香港而家都幹部化
宋楚瑜唔出黎選既話 蔡英文仆硬街
全力支持小英連任
好撚不利
如果台灣玩完 香港點解會即死既但?
明白係我蠢
我哋由612開始爭取成立獨立調查委員會
不過,我哋從來冇討論過委員會由咩人去組成
好多人分析琴日中共為成立獨立調查委員會開綠燈
我哋係時候開始討論當中嘅細節

試過有法官判示威者以胸部襲警後,相信大家都明白香港有好多紅底法官
所以獨立調查委員會一定唔可以只係有本地法官組成

我地要嘅獨立調查委員會係
由國際專家、聯合國,甚至海牙軍事法庭嘅人組成

拒絕港共自己人查自己人

要由國際專家調查事件
https://www.youtube.com/watch?v=YWLXTSsWcPA
呢段片睇得出, 啲回答口吻真係同香港啲狗官一撚樣,
佢親中立場固然係要反, 但..點解呢種下三流水平, 竟然可以當選做市長?
真係 黑人問號.jpg
[廣傳] 有咩人組成獨立調查委員會?!
https://lih.kg/1389165
[廣傳] 有咩人組成獨立調查委員會?!
https://lih.kg/1389165
共享支那人榮耀
邰哥可以做一日總統幕僚
咪咁天真,柯P去支共面試唔成功佢連參選資格都無,佢自己有乜人力物力?
入到去都有國民黨親中護航
薯片無為而治
任內經濟無增長
樓價又不斷升
柯p會出手搞黑金政治
共諜
ㄧ定啦,中共一定放水比柯P,呢拓預咗佢出硬啦。
中共誓要打殘小英ㄚ馬。
你d資訊outdate左幾多年
自己去wiki,全部係親中

你自己去wiki呢班撚屌,全部親支
得罪講句,柯p 佢面對中共都唔宣示台灣主權,根本已經唔係人地抹紅咁簡單
佢成日係到講而家經濟唔得,民生唔得,但本身經濟唔得好大程度同中共有關,跟住就跪低向中共示好
呢個基本上係走番香港舊路,當年香港掛住賺錢,中共講咩話要做照做,有咩唔做就唔做,搞到今日田地,經濟好?根本無好過,我覺得係退步,民主自由?直情退步
蔡英文的確有好多policy行得唔好,唔係吸引台商回流,係今年美國助攻先開始有台商回流,呢個係外力但唔係佢既政績
如果美國一早睇到事實既話其實蔡英文既政績會比較好,而家係變左唔夠時間
至於民進黨腐敗基本上呢個係事實,但如果私煙入佢數有些少唔公平,其實呢個問題係馬英九時期已經有,呢個真係要斬纜快先可以唔受太大影響
柯p 個問題就係搞經濟民生就得,但政治同中共鬥?死硬,哪怕佢唔係紅底,佢一當時隨時俾美國封殺,到時經濟唔得,更加投靠大陸,到時更加慘
中共不嬲鐘意係收人自己旗下先開始吸金,到個陣真係慘不忍目
台灣唔少返回撚覺得係
至少我識得嘅都有咁諗
唔係白痴
係短視

只要有中囯先有錢嘅諗法
唔好on9,你認為香港真係無人才咩,而家奶支咪比班支共滲透晒入去騎住我地

你係咪未知香港發生乜事
因為佢對家可以搞到負債2600億
好多高雄人不能接受

局揀囯民党
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞