柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
仲等我當年中文作文背佢做例子寫議論文原來係1隻死共狗
蔡依家就係內政一pat屎咁 邊忽增強自己實力
一例一休又衰 核電又衰 台灣依然一大堆貪污腐化
呢次走私煙出黎咪知成個華航都係民進黨既人
有冇見過總統自己出黎遊行反自己架?有啊咪蔡英文囉
淨係得閒鬧下中共班覺青就高曬潮
外交呢三年斷左幾多個國家啊
幾多運動會俾人取消啊
民進黨淨係識拎獨統黎打選戰
冇左共產黨佢都唔知點選
然後而家組黨
宜家講報名咋喎
真係選仲有排
其實都未真係話選 咁快就落定論話人共諜
事實上佢做市長真係做左好多野 日日早返夜收
連任都係險勝 你估人地台仔唔會諗到𠝹票論咩
台灣人想求變 佢又真係參選既話 咁選中都係人地心屬既
我唔希望大家咁快去人地到老屈佢係點點 一唔小心台仔覺得我地想控制埋佢地 變埋敵人 咁未到2020大選我地仲快收皮
利申想佢做市長多啲 唔覺佢係共諜
報得名=已籌備到某程度

唔會on99到報完名先籌備
選總統喎講緊,你估好似香港選鄉事會?食兩次飯就搞掂?

==-=====-=--==========
邊個最唔想成立獨立調查委員會?777、犬同三毛
https://lih.kg/1392225
危急
事實係前朝政府有把關好呢d情況根本唔會發生
要對症下藥先有用
佢大巨蛋唔係冇處理喎
美國有台灣主權嘅最終決定權當然可以畀台灣獨立
美國一直返對嘅係「單方面改變現狀」
你唔同美國Deal唔同美國溝通唔同美國溝通
衝去獨立同衝去戰爭有咩分別
根本就唔會獨到同合到
除非共黨倒

蔡英文係差架喇
人地選總統係為人民利益行先就得啦
錢賺少左咪轉人做囉
仲有講咩小英執政就有自由?
柒過一皮
唔知台灣新聞不如留意下
私煙案惡到人地問一問
陳菊(蔡英文手下)
陳菊惡到叫人用字小心D
人地問陳菊其中一個手下似吳宗憲
係咪佢黎
陳菊第2日就去提告條友

自由
好自由
義士有生命危險!!8月5號有危險,快入!!!
https://lih.kg/1392370

邊個最唔想成立獨立調查委員會?777、犬同三毛
https://lih.kg/1392225

危急
台灣要獨立最重要係要同美國關係
傾好協議然放第七艦隊喺旁邊
美國收回中華民國政府對台澎嘅管治權
然後畀台灣人自決通過
台灣人點睇兩位市長都未做完任期就去選總統
講真我都唔覺得佢處理得好
但問題係冇其他人會處理得比佢好
利申唔希望佢選 係睇唔過眼佢成日比人抹黑抹紅
依家傳緊郭台銘選總統
王金平加入
柯P支持
組黨選立委
反國民黨聯盟黎既
韓國瑜是狗屎,不討論
柯文哲的話有當過一任市長,可是他在選前說過如果連任市長成功會支持蔡英文連任,怎知現在又不一樣了,另外針對柯文哲的部分,我是台北市民,柯文哲除了在大巨蛋的問題之外,在社子島和公屋的處理有很大的問題,你要說他沒在做事也不對,但他處理的事情也存在很多瑕疵
加葱力量
郭台銘選總統
柯P支持
組黨
搵人選立委做第三政黨
王金平可能入嚟
或者自己出嚟選
主要係反國民黨嘅初選機制
夾硬推韓國瑜出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞