柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
張安樂
屌你老母2600億債大部分係國民黨種落又入人地數
kmt 同 dpp 一樣黑金政治
但佢搞左12年(有冇記錯?)都搞唔掂
三幾年都話

高雄朋友睇法 唔係我

要盡力知道人地點睇先有得諗辦法
喱條垃圾
你理得台灣呀
起碼人地衰左有得選過
我地?
呢鋪衰左係永不番身
軍警冶港
日日捉你班友d老婆仔女新抱同粒孫去強姦呀
2600億要人點搞?
大部分禍根都係國民黨種落要人幫佢執屎
執唔到就造謠
呢件事好多台灣後生仔都知
但同香港一樣,高雄人老一輩大部分都係on9
台灣人好清楚 經濟要靠大陸
柯p話經濟靠中國 國防靠美國(即係唔統一啦)
但係近得中國越多 就越多把柄比中國揸住 遲早吞你台灣
咩經濟靠大陸
靠大陸遲早俾人吞
好事黎 可以睇下台灣有幾多人先跟中國 變香港齊齊仆街
佢係唔理主權 咁蔡英文世大運點解可以用總統身份講野中共都唔出黎吠
主權唔係講出黎嫁,蔡英文講足3年
但中國佔台灣gdp不跌反升,咁你要點反共?
佢話經濟唔得之後話過要發展高科技,
唔撚係行國民黨奶共賺錢嗰條路
台灣對美國咁重要
佢會因為柯文哲當選就封殺佢,放棄台灣送俾中國?佢係咁小學雞就唔會做到世界大佬啦
親日美就夠啦
討論下台灣野又唔比?
成個華人社群無晒抗共基地

兵敗如山倒
而家香港班支共騎到你頭頂,經濟你都奶唔到
去中國都係同班台商一樣下場比人當condom,有日本同美國呢班守規重承諾既矩唔癡癡去班土匪真係自取滅亡
主權唔係講出黎咁點show出黎
你話口交都話,以佢侯選人身份除左講之外都無咩做到,係主權方面
但佢往往對一國兩制問題都係迴避多,俾人質疑同批評係好正常
中國佔台灣升gdp其實係因為好多廠商投資大陸愈來愈多,起碼要等撤離先至睇到會開始跌
美國封殺你逼你歸邊好出奇?呢個世界的確有錢有力量大晒,並唔係小學雞,呢個手法美國呢幾十年都係咁用
就係台灣重要先要咁,柯p 如果一意孤行的確係當埋你中共咁打
小英開個論壇同佢討論香港嘅一國兩制,做唔做到佢?
痴線
柯p去支共面試成功,仲有而家支持佢個班都係紅色背景
白綠分手真係大錯特錯,民進黨要檢討下
韓國瑜將會凝聚所有藍營選票,分裂既綠營難以抵抗
除非郭台銘都出選
支共捱唔到2024,唔係點解咁急,你睇香港都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞