柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
我地香港人幫拖,攬炒焦土俾台灣人睇
柯不嬲唔係綠營唔係藍營
佢牆頭草兩邊擺
佢內政OK
外交唔掂
仆街啦
真係比,
柯文哲=熱普城=共諜

當年有投過佢地既,絕大部分既人都後悔投過熱普城
你講呢啲嘢我一早知,同埋我都唔認同佢銀行劫匪個比喻,
唔使好似9錢1心條ON9咁,又紅又大,咁唔會影響一件事嘅對與錯。
同埋佢都話過一國兩制唔會受台灣人民接受,我都可以放大呢句說話但我無咁做。
都係嗰句,啲票無寫名,老奉投民進黨咩?
唔通台灣人因為民進黨腐敗而投柯,唔通又要怪嗰班選民呀?
同泛民話本土派係共諜未一樣
AMD同NVIDIA都要搵台積電買晶
支那做撚到咩
𠝹票
算啦
統獨意識呢啲嘢企唔到中間我明既
我都唔想同你爭論
你喺台灣住得來就知蔡英文做過乜
韓國魚柯p兩個友共經濟一定會好過依家
但問題係你嘗過依d甜頭之後 要一直幫中共含撚炸嘛

柯文哲=熱普城=共諜

本土派唔係
利申當年票投青政
佢最叻係偷技術
開發先係最難 開發完基本上都流水作業
到時中國又可以話自主研發 又唔係未試過
要經濟就冇民主,要民主就冇經濟

柯p 出黎選贏機會應該唔大只會割票,因為台灣一直奉行藍綠鬥爭,同埋藍綠支持支都係台灣佔左超過一大半以上
吸毒一定爽GA,好似香港咁,而家香港乜撚都唔識做
中美貿易支那未來幾年內一定死撚硬
支那死你就要陪佢死
得閒睇下PTT同Dcard,台灣係好多智障
如果見到香港咁都投錯票真係只可以恭喜佢...
哎,台灣仆街,同香港一樣死喺廢老手
講多次,呢條友係支持支台一家親
中共按捺不住要出呢張鬼牌,佢地都急到賴屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞