柯文哲選台灣總統 今舖大獲

1341 回覆
69 Like 1986 Dislike
共產b隊
私煙單野蔡英文有做野?
推卸責任比前朝
ok
台灣人叫佢查
佢地做左咩?
華航全部綠營既人
高層羅雅美肯定知情
點解呢條友乜事都無?
馬英九時期最高峰3千幾條
你蔡英文成萬條?
你知唔知3年走私既數
仲多過人地8年?
政務官同事務官根本係唔同嘅嘢
政務官最重要係決定好正確方向
事務官凈係要做得好做得快
柯特首起集中營嗰時都會好快好爽手
大巨蛋入柯數
你知唔知大巨蛋有好多問題唔得
安全違法問題
係前朝簽落有問題既合約
屌你老味
現形喇 台灣淪陷
佢話支持你,你搵人背面插佢一刀,跟住叫人繼續支持你?
廢重陽敬老金 已經證明佢好有遠見
齊頭發放式 既補助跟本唔夠針對性
佢用慳到既錢去補助老人打針 坐車
窮既就keep著比佢地有敬老金
其他縣市就不停加重陽敬老金 因為有利選舉
你講緊蔡英文?
唔要發大財啊
[台灣大選] 2020年中華民國第15任總統選舉 討論頁
https://lih.kg/1392215
mola mola
https://youtu.be/DzF0zmZ-Dis?t=98

你以為台灣人有票就會珍惜咩
我見到有後生後悔投韓國魚真係嚇咗一跳
咁都畀條on9呃到你就知有班人係真on9
「換人做做看」今次呢個唔得咪下次投返個好人囉
以為 damage can be undone
見住柯文哲對92共識個立場轉到咁
唔企硬就肯定會畀中共食住
冇架 一齊做特別行政區囉
韓國瑜或成最大贏家
柯p理念就係 你要係世界有話語權 就要自己有實力
唔搞好內政點同人討價還價
佢既所謂紅 係民進黨想贏 將佢抹紅
到底佢有邊件事證明到佢紅?
日日係度糾纏兩岸關係
柯p經常講 兩岸問題 中國唔會比台灣獨立 美國唔想台灣獨立 跟本現狀唔會改變 改變唔到
咁點解唔好好用時間增加自己既實力
當然唔係學馬英九咁親中簽賣台協議
民進黨班友 日日諗選舉 邊個阻佢親抹黑邊個
賴神同小英競爭 咪一樣比人抹黑
如果台灣一路睇住香港人連月黎為咗反送中付出咗幾大代價,都仲要揀隻共諜出嚟做自己總統,將來仆街只能夠話係自己攞嚟
咁你不如話韓國瑜係共諜都係陰謀論啦??
老實講,如果6月9日之前柯已經出黎話要選,我係唔會咁話佢既。
就好似郭出黎選我都無咁諗佢。
但呢個時間點太鬼。
棄醫從政行「無黨派」路線
佢呢個形象真係好成功
大部分傳媒已經被中國控制
無錯 國民黨主打經濟 親共親到想嘔
民主黨 抵抗共產黨 但經濟一事無成
無得行中間咩
統獨不嬲都係假議題 用黎操作選舉
要獨 陳水扁時代已經獨左
[主線文宣]大陸非常緊張明年台灣大選 若韓國瑜當選 送中條例馬上再推
https://lih.kg/1390764
我不知道香港有沒有柯粉,但香港朋友要知道韓國瑜和柯文哲都是不可信任的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞