[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
升死一堆人
去到分支分走左一半
焗住要出d 0改加低lv機
比人弱點攻擊

完全冇升過天使龍班女同seed
靠黑白合同00清場

ange咁撚勁都唔升

改爆左個獎勵
升死一堆人
去到分支分走左一半
比人弱點攻擊

靠黑白合同00清場

如果佢要出15部
可唔可以出10部就算
出d低lv都係比人殺仲要晒左我一次反擊

天使龍女主勁之餘仲成日強制出擊,係咁意改造下佢啦
升死一堆人
去到分支分走左一半
比人弱點攻擊

靠黑白合同00清場

如果佢要出15部
可唔可以出10部就算

不嬲都得,揀夠就禁start/option (PS4唔知係咪禁option)

或者一開波入艦都得
想問呢度有冇0改0養成撚? 有既話你地打到邊?

有冇同道中人
升死一堆人
去到分支分走左一半
比人弱點攻擊

靠黑白合同00清場

如果佢要出15部
可唔可以出10部就算

SEED果堆放入冰箱好正常
但Ange必出 五改自帶HP EN回復
本身又好閃
我自己都有練紅毛同藍毛
其他女就睇下你覺得邊個順眼就練
最緊要有愛
升爆既廢極有限
打左2次28話終於0改拎到SR
底力對0改撚黎講係神技

邊條線?

應該宇宙線? sr要4turn屌爆曬d兵同泰莎哥

其實有養成/有parts/二周目有ace過到機會唔細,但係全部唔用就

禁exc應該最難

有d痴線boss 唔用直擊會比底力同Guard搞到扣勁少

得魔神z同zz開左底力+分析+圍毆10%先打到泰莎哥過千,好撚慘
最緊要有愛
升爆既廢極有限

神父表示

有冇同道中人

28止步
後面5改0養都係輕鬆過
利申工廠揀hpen回難度低一截
最緊要有愛
升爆既廢極有限

神父表示

升爆部外星人戰機
升死一堆人
去到分支分走左一半
比人弱點攻擊

靠黑白合同00清場

如果佢要出15部
可唔可以出10部就算

本身又好閃
我自己都有練紅毛同藍毛

我Shit全練,天龍舞就金紅藍毛同2個龍女

有冇同道中人

28止步
後面5改0養都係輕鬆過

最緊要係學全地圖每回合回10%

有冇同道中人

28止步
後面5改0養都係輕鬆過

工廠幾話開放

有冇同道中人

28止步
後面5改0養都係輕鬆過

工廠幾話開放

應該10
底力對0改撚黎講係神技

邊條線?

其實有養成/有parts/二周目有ace過到機會唔細,但係全部唔用就

禁exc應該最難

得魔神z同zz開左底力+分析+圍毆10%先打到泰莎哥過千,好撚慘

人地個血量顯示少1個0架
打幾百已經係最正常

有冇同道中人

28止步
後面5改0養都係輕鬆過

工廠幾話開放

應該10

升死一堆人
去到分支分走左一半
比人弱點攻擊

靠黑白合同00清場

如果佢要出15部
可唔可以出10部就算

本身又好閃
我自己都有練紅毛同藍毛

講漏咗自己都有練薇薇安
粉毛有修理都幾好用嘅
底力對0改撚黎講係神技

邊條線?

禁exc應該最難

人地個血量顯示少1個0架
打幾百已經係最正常

sf一炮3500幾
利申 個時擊墜數140幾

有冇同道中人

28止步
後面5改0養都係輕鬆過

0改0養唔用強化唔開工廠打到24, 唔知去到後面咩環境呢
底力對0改撚黎講係神技

邊條線?

禁exc應該最難

今集圍住左對手係咪仲有得扣1.1倍?
其實最終boss同機戰R既final boss好似,大家都係尋求自己既定義,忠實執行被賦予既任務,只係走偏左,冇考慮更多既可能性、生物既感情等等。奈因透過互動認識各種感情,但最終都仍探索「愛」既定義,簡潔而言,好有哲學對自我既探求

ai不懂得愛
最緊要有愛
升爆既廢極有限

大鐵牛升爆幾好用

本身又好閃
我自己都有練紅毛同藍毛

講漏咗自己都有練薇薇安
粉毛有修理都幾好用嘅

用粉毛不如用塔斯克

有修理加速應援擾亂,ace係愛消耗變40.

仲可能可以提供愛情補正比安琪

有冇同道中人

28止步
後面5改0養都係輕鬆過

0改0養唔用強化唔開工廠打到24, 唔知去到後面咩環境呢

啲sr越後越趕,如果0改0養,好多都幾難攞
升死一堆人
去到分支分走左一半
比人弱點攻擊

靠黑白合同00清場

如果佢要出15部
可唔可以出10部就算

本身又好閃
我自己都有練紅毛同藍毛

講漏咗自己都有練薇薇安
粉毛有修理都幾好用嘅

微微安係脫力女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞