[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
其實條天線z3都有,仲要唔使任何條件,嗰陣我比左gunbuster,無限飛腿 加埋ace bonus,第一下有魂,第二下有熱血,boss起碼唔見80000血

今集都有另一個無限EN件
改唔改eva好呢

最好改初號機先
後面可以覺醒之後係幾屈嘅
對其他三部EVA有愛先改埋

我覺得真希波好好用
不過我好鐘意eva 場場出齊4部

零號機做坦一流

貳號機多咗招獸化都幾好用
下一關38話,有咩要注意?

鐵甲萬能俠路線

帶多d應援

嘩屌個sr難裸到…

五改勉強過

岩岩有個回合俾佢地圖掃死兩隻
隻game後面啲boss同卒會唔會差太遠..
特別真實系
卒=輕鬆秒
boss=俾人輕鬆100命中
隻game後面啲boss同卒會唔會差太遠..
特別真實系
卒=輕鬆秒
boss=俾人輕鬆100命中

真實系俾boss秒
boss有貫通技,乜次元力場,入drive, i field一樣秒
啱啱打到萬能俠ZERO同皇帝G出黎果關
熱血到痴線

呢關我收埋左eva
刷sr 刷到癲

我都爭d拎唔到SR

39 硬係覺得去得太快

如果分返開兩話,我會覺得好少少
熱血到痴線

呢關我收埋左eva
刷sr 刷到癲

我都爭d拎唔到SR

39 硬係覺得去得太快

好似以前咁分上下半都ok
熱血到痴線

呢關我收埋左eva
刷sr 刷到癲

我都爭d拎唔到SR

39 硬係覺得去得太快

好似以前咁分上下半都ok

@3勁鍾意分兩張圖
但好鬼煩

真boss有點廢, 俾波動炮掃場

最後一關都有波動炮用

唔夠final boss做咪用波動炮
無波動炮堆真實系死撚梗

今集可以熱血魂一齊用,4p 鍾意大和號做到出面

最後一關都有波動炮用

無波動炮堆真實系死撚梗

原來可以一齊用

最後一關都有波動炮用

無波動炮堆真實系死撚梗

熱血魂,可以一齊用,咪姐係5倍攻
但有邊個可以咁玩

最後一關都有波動炮用

無波動炮堆真實系死撚梗

但有邊個可以咁玩

咪大和號
點解真龍係艦黎既喂
點解真龍係艦黎既喂

你叫真龍入大和號呀?

最後一關都有波動炮用

無波動炮堆真實系死撚梗

但有邊個可以咁玩

咪大和號

得佢可以?
真係堅親生仔黎
亂打到最尾竟然入到if結局
堆33k血好撚痴線
宇宙分支28關 好難拎SR

唔夠力打爆個架8000 hp,但對佢傷害得1/10 個隻
點解真龍係艦黎既喂

你叫真龍入大和號呀?

我記得機戰Z都好似唔係計艦

最後一關都有波動炮用

無波動炮堆真實系死撚梗

但有邊個可以咁玩

咪大和號

得佢可以?
真係堅親生仔黎

我記得仲有人得 我唔係用大和號開盃

最後一關都有波動炮用

無波動炮堆真實系死撚梗

但有邊個可以咁玩

咪大和號

得佢可以?
真係堅親生仔黎

我記得仲有人得 我唔係用大和號開盃

社比安有齊兩個精神
但真係計傷害既得2.2

有無買到個勇氣PARTS? 有買就輕鬆少少
最好敵TURN引佢地出黎,可以偷到半回合時間
有改下機既話,宗介帶定回EN PARTS同天才哥先對打2回合,其他大力既人清佢周圍D機,最後1回合先夾攻佢

有改下機既話,宗介帶定回EN PARTS同天才哥先對打2回合,其他大力既人清佢周圍D機,最後1回合先夾攻佢

雷納德淨係追住宗介打,arx7武器高改造會輕鬆好多
點解真龍係艦黎既喂

你叫真龍入大和號呀?

我記得機戰Z都好似唔係計艦

重玩啦

請問邊個係勇氣parts

請問邊個係勇氣parts

1次打1萬5千傷後可以買果件PARTS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞