[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
今集d bgm唔係好掂
尤其是原創敵方果d
差唔多十年前既機戰J首moon knight屌打所有機戰bgm

涙拭う翼邊有得輸

見到歌名都有聲有畫面

https://youtu.be/G9blFbVCnFQ
千歲首BGM幾好聽喎
重煩惱緊好唔好買psv 黎玩機戰V
利申冇ps4
利申冇ps4

直接買ps4
初周雙版本18.3萬
不過不失

都想佢爆數,除左seed d 00 uc 3套高達出到爛唔多滿意之外
超級系果邊做得幾好

天獄好似雙版本20零萬,BX九萬幾,所以V初動18萬已經算唔錯
而且呢個只係日本內部消貨量

事實上今集真係做得幾好
希望銷量可以再高多d
利申冇ps4

直接買ps4

屋企得部surface pro 3
初周雙版本18.3萬
不過不失

都想佢爆數,除左seed d 00 uc 3套高達出到爛唔多滿意之外
超級系果邊做得幾好

天獄好似雙版本20零萬,BX九萬幾,所以V初動18萬已經算唔錯

事實上今集真係做得幾好
希望銷量可以再高多d

都算一雪z3前恥
初周雙版本18.3萬
不過不失

超級系果邊做得幾好

事實上今集真係做得幾好
希望銷量可以再高多d

都算一雪z3前恥

今次高達果邊 00同SEED D一黎就完左劇情
其實咁樣對系列作第1集好咩
睇住成班傻仔由第一日玩話0改好易boss好少血
俾小學雞玩
之後中後期打到媽媽聲真係好正

其實一開始extra action extra order反擊精神已經好多人話會好易玩

我都係其中一個
暫時打到46 都係覺得地上線第38關最難攞SR
初周雙版本18.3萬
不過不失

超級系果邊做得幾好

事實上今集真係做得幾好
希望銷量可以再高多d

都算一雪z3前恥

今集係獨立作品
冇追post 想問下真鐵甲萬能俠點解150氣力都唔識自己變ZERO? 係咪要手動

你如果過左39話150氣要自己去按發動魔神power
初周雙版本18.3萬
不過不失

超級系果邊做得幾好

事實上今集真係做得幾好
希望銷量可以再高多d

都算一雪z3前恥

今集係獨立作品

00劇場版同真三一完全係當成大和號支線劇情咁做
seedd好明顯係配合seed0玩neta
今集最不滿始終係太重z系列味道,一堆嘢z3應該要做今集先補鑊,玩完z3好難當佢係完全獨立作品咁睇

超級系果邊做得幾好

事實上今集真係做得幾好
希望銷量可以再高多d

都算一雪z3前恥

今集係獨立作品

今集最不滿始終係太重z系列味道,一堆嘢z3應該要做今集先補鑊,玩完z3好難當佢係完全獨立作品咁睇

特別係ZZ 不孝子 crossbone呢三套
Z3出根本係應該

事實上今集真係做得幾好
希望銷量可以再高多d

都算一雪z3前恥

今集係獨立作品

特別係ZZ 不孝子 crossbone呢三套
Z3出根本係應該

屌 zz出太多配角
高達系列真係得 zz nu 後期值得出場
再攻擊 長程炮 hitnrun

之前仲話寶少nu 廢左...

勁都仆街 13/14格 再攻擊 屈到
今次後期真係咁難?你地講到咁恐怖咁既 係難既話就改爆d艦橫掃先
今次後期真係咁難?你地講到咁恐怖咁既 係難既話就改爆d艦橫掃先

其實升lv平均d就唔難
後期靠精神+人海戰術
如果唔係揀路線無你練開果隻喊出黎
(有條線幾關無得用大和號
打到37話,大家打到邊?
第24 話個SR point 點解拎唔到?明明符合3回合內殺12 架機再殺boss

你miss咗一d野
想問下 37關分岐 係咪唔入eva線拎唔到13號機
想玩天使龍路線 都又想要13號機

岩岩過35

想問下 37關分岐 係咪唔入eva線拎唔到13號機
想玩天使龍路線 都又想要13號機

都拎到,第39關 係匯合路線黎,用初號機打爆兩隻使徒正路都入到13號機關卡
今次劇情最正係奈茵捉住人問咩叫愛 簡直係羞恥play
睇住成班傻仔由第一日玩話0改好易boss好少血
俾小學雞玩
之後中後期打到媽媽聲真係好正

其實一開始extra action extra order反擊精神已經好多人話會好易玩

我都係其中一個

佢今集集中圍殘血..
敵turn唔用精神好易死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞