[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
玩中文版我明明第一日出即玩,
都仲係打緊2x話

慢慢玩 有時睇下d人講咩 追下劇情會投入好多
哈帝斯果關個熟練度其實都幾harsh 差d攞唔到

嗰關都幾深刻,差d比敵增援陰左要重打

姐係第幾話
有無日文高手話我知27話個分歧有咩分別

宇宙世紀: UC系+萬能俠系+FMP+EVA
西曆: 撫子+SEED+00+泰坦3+珍寶3+超能加爾

姐係第幾話

好似38 定39 走地上路線果條 機又小 出15隻用得果7 8隻(5改/10改)好難想像0改既話 依關點攞熟練度
我ps4版唔係全螢幕,係我問題定正常

姐係第幾話

超級系分歧3x
工廠果到,你地升左加pp定加錢定平均加

要set

Thanks a lot
我想問psv點入特典
利申,新手
我想問psv點入特典
利申,新手

同問如果買實體版點攪 /dlc係咪就咁得??

平均揮jer區

第幾話會開放工廠?
我記得仲有個功能都係黑左未有得揀

平均揮jer區

+1
第一次玩 想問G Ace 同 Ace 有咩分別

要set

我係setting到就係搵唔到 跟住keep住玩左十幾話頂唔順

平均揮jer區

+1

pp 跟住將能力值同技能all in 愛機到

平均揮jer區

+1

一定係要TacP,錢鳩放祝福仲多過工廠俾,ACE埋萬丈就關關俾3皮野你
我想問psv點入特典
利申,新手

同問如果買實體版點攪 /dlc係咪就咁得??

入game就有PS Store link去買DLC

平均揮jer區

+1

一定係要TacP,錢鳩放祝福仲多過工廠俾,ACE埋萬丈就關關俾3皮野你

錢太公廁 pp重要好多
沖田艦長有魂

平均揮jer區

+1

錢太公廁 pp重要好多

平均去到最後有機會可以10改2x架機,如果萬丈早ace同唔怕等回合回復sp祝福希望嘅話,tapp明顯緊張得多,買曬工廠嘢淨低好似唔夠10000

平均揮jer區

+1

錢太公廁 pp重要好多

平均去到最後有機會可以10改2x架機,如果萬丈早ace同唔怕等回合回復sp祝福希望嘅話,tapp明顯緊張得多,買曬工廠嘢淨低好似唔夠10000

裝150氣力 錢同point 2倍個parts比基魔/捷度

一週目已經夠點學齊技能同開始加六圍
好似未見有人講
今集無開場動畫 有啲唔慣
同埋 ACE點計? 求教

60 Ace
80 G-Ace

食左王牌尊嚴技就50/70

感謝

ace同g-ace有咩分別?

ExC + 1
SP 75%

即係要勇者特急同萬能俠二揀一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞