[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

唔擺seed系入雪櫃都唔好話自己識玩機戰

終於有一集基拉唔再企一線
3高達都勁過佢

三高達點睇都係最廢高達掛,除左移動同射程乜柒都冇

最閃得喎
我三高仲未改過都閃得好過其他5改左既高達

冇集中冇底力真係閃得?

人既問題,換金格度渣已經唔同左

x1改改大技攻擊力高過三高達少少,除非走去用個意義唔大嘅map

行得慢已經係問題

利申:金格度渣緊x1fc
不如整張最強20部排名
係40話之後可以參考下出咩機
艦:大和 撫子
魔神兄弟
勇者特急
真三一
Eva 0號
zz

暫時最好用係呢幾部
歡迎加名

EVA 0號仲好過覺醒初?

屌打錯左
覺醒初本來想打
可能掛住0條女

修理補給機就天使龍個基拉
最後應該用呢堆衝到爆機
艦:大和,撫子,真龍
機:
真三一
魔神ZERO
魔神帝皇
初號機
主角
VILLKISS
泰坦3
勇者特急
黑百合
ARX-8
00Q
ZETA
ZZ
NU
UNICORN
BANSHEE(金凱度揸)
二號機/零號機

唔擺seed系入雪櫃都唔好話自己識玩機戰

終於有一集基拉唔再企一線
3高達都勁過佢

最閃得喎

冇集中冇底力真係閃得?

x1改改大技攻擊力高過三高達少少,除非走去用個意義唔大嘅map

行得慢已經係問題

行得快但反擊雜卒都係得2千3千我唔覺得有用
千歲BBG快啲入OG就正

最閃得喎

冇集中冇底力真係閃得?

行得慢已經係問題

唔好講到x1改改好好啦,你都識講高少少

最近又咪半斤八兩
原來總部的mp3下載無人聲版大和號

最閃得喎

冇集中冇底力真係閃得?

行得慢已經係問題

最近又咪半斤八兩

講到尾咪又係玩唔到無雙,你都係想咁講啫
出ZERO 1架咪得囉,洗咩講咩咩咩廢,ZERO夠晒大力又硬
大和 撫子 泰莎
舞人 真三一 劍也 甲兒
ZZ Z NU 00
EVA初號 0 2 8
安琪 焰龍號 薇薇安 偽基拉
主角 明人

最閃得喎

冇集中冇底力真係閃得?

行得慢已經係問題

最近又咪半斤八兩

講到尾咪又係玩唔到無雙,你都係想咁講啫
出ZERO 1架咪得囉,洗咩講咩咩咩廢,ZERO夠晒大力又硬

其實覺得廢加見切巳經屈機
原來敗家仔會多一招?
我無條尾既
https://www.youtube.com/watch?v=vKWFkD3frdM
26話B個SR點攞
要用甲兒/大鐵牛/莎也佳
五回合內打到暴走初號機HP10000以下
仲要有HP回復..
有冇巴打教路

第1回合落地行過去大樓果邊,是旦打1下,你食1招,完TURN
敵TURN佢打你,你用大招反擊,你得返幾百血,你爆CRT應該打穿左佢,
佢2動再打你,你用不屈精神再用大招反擊,再爆CRT
第2回合,用鐵壁/不屈打佢,爆CRT, SR已拎

超詳盡
照做即刻得左
真係唔該曬
26話B個SR點攞
要用甲兒/大鐵牛/莎也佳
五回合內打到暴走初號機HP10000以下
仲要有HP回復..
有冇巴打教路

第1回合落地行過去大樓果邊,是旦打1下,你食1招,完TURN
敵TURN佢打你,你用大招反擊,你得返幾百血,你爆CRT應該打穿左佢,
佢2動再打你,你用不屈精神再用大招反擊,再爆CRT
第2回合,用鐵壁/不屈打佢,爆CRT, SR已拎

超詳盡
照做即刻得左
真係唔該曬

因為呢個打法係我自己打返黎,超快搞掂
新post
推爆呢個先好行
https://lihkg.com/thread/142979/page/1
原來敗家仔會多一招?
我無條尾既
https://www.youtube.com/watch?v=vKWFkD3frdM

我都拎唔到 好似係隱藏武器
twin beam magnum依然低攻過ntd 覺醒攻擊

利迪可以繼續讓架banshee比12妹

邊有人會用柒迪架

邊有人會用柒迪架

ace加速附帶突擊,但係盾炮同合體技都係可p
Ange同龍女個班全部都係雞

唔準你再話我bb係雞

睇個勢下集OG就會完alpha3,講真之後仲會唔會出OG都成問題…
(估計出都係以Z系列做底既新OG)
新post
推爆呢個先好行
https://lihkg.com/thread/142979/page/1

又爆? 今次好似好多新手落坑, 又有好多好耐無玩過

唔準你再話我bb係雞

三日三夜
仲要有幾個又食(仔)又拎(機)
最後趙完鬆
仲唔係雞

睇個勢下集OG就會完alpha3,講真之後仲會唔會出OG都成問題…
(估計出都係以Z系列做底既新OG)

黑正樹

邊有人會用柒迪架

EXVSMB大把人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞