[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唔該幾位巴打
咁練下真三同zero萬能俠

三一我都覺得有少少薄皮, 鐵甲就無異議

都唔係少少薄,超級系入面佢應該係薄 之後到珍寶3,但珍寶3精神好靚好好用

泰坦3
大技-防

d敵軍好鐘意打珍寶3 parts插個加裝甲既係咁用同泰坦3既合體技反擊

超級系再插個力場
真真正正既打唔入

我覺得eva都好勁
連力場貫穿都唔得

EVA唔好用,大食兼唔減傷既罩,唔俾貫穿但只要大大力打落去就食全餐 lm

初號機超遠單體傷 AOE距離大 加一加精神掃全場

咁係覺醒勁咋

開場覺醒唔難
唔該幾位巴打

都唔係少少薄,超級系入面佢應該係薄 之後到珍寶3,但珍寶3精神好靚好好用

泰坦3
大技-防

泰坦3 2L size打人好痛
今集班高達廚冇聲出
打到第22話
先知hit&run中文版譯做打帶跑
係咪old news咗?
今集班高達廚冇聲出

00 剎那屈精神
一局連續4turn扣二萬幾
其他 不了
今集班高達廚冇聲出

00 剎那屈精神
其他 不了

剎那真係無限行動可以
今集個連續行動ex條件冇og咁苛刻
og用map殺唔曬冇得連續行動
但今集用map只要殺到一部都可以連續行動
咁就可以無限set位無限移動無限map
打到第22話
先知hit&run中文版譯做打帶跑
係咪old news咗?

yes ogmd中文已經係咁翻譯
唔該幾位巴打

泰坦3
大技-防

泰坦3 2L size打人好痛

有幾關SR都係靠泰坦3招大技先拎到
http://pan.baidu.com/s/1eSsXTK2
自己用緊既BGM包,全部係純音樂
同埋我係for PSV用,有興趣就自便
今集班高達廚冇聲出

00 剎那屈精神
其他 不了

點可以狂郁
今集班高達廚冇聲出

00 剎那屈精神
其他 不了

點可以狂郁

連續行動+map炮

上面我咪講左lor
今集真真正正可以做到無雙既我諗得ange

Ange係咪要升埋機師
我10改左都覺得呢條撚樣好易比人打爆

你叫我既安潔bb做撚樣

Ange係咪要升埋機師

你叫我既安潔bb做撚樣

比人三日三夜左啦

Ange係咪要升埋機師

你叫我既安潔bb做撚樣

比人三日三夜左啦

ange既實力=og白貓 已經唔想再多講

Ange係咪要升埋機師

你叫我既安潔bb做撚樣

比人三日三夜左啦

ange既實力=og白貓 已經唔想再多講

其實我覺得龍女唔好用
係就係有指揮 但唔太閃得
如果有天獄馬沙就好
今集班高達廚冇聲出

00 剎那屈精神
其他 不了

剎那真係無限行動可以
今集個連續行動ex條件冇og咁苛刻
og用map殺唔曬冇得連續行動
但今集用map只要殺到一部都可以連續行動
咁就可以無限set位無限移動無限map

其實zeta 都好勁 打20000hp機 一下搞點

d敵軍好鐘意打珍寶3 parts插個加裝甲既係咁用同泰坦3既合體技反擊

超級系再插個力場
真真正正既打唔入

我覺得eva都好勁
連力場貫穿都唔得

EVA唔好用,大食兼唔減傷既罩,唔俾貫穿但只要大大力打落去就食全餐 lm

初號機超遠單體傷 AOE距離大 加一加精神掃全場

咁係覺醒勁咋

開場覺醒唔難

你話

開場一個氣迫唔加同步率

唯一想快咪ace + 單機上前
高達最強精神我覺得係杜比安
20 鐵壁 25熱血 重有超毅力
無追POST唔知有無WOW到
岩岩出現左個BUG係敵方會原地待機唔郁
哇屌第39話點sr
仆街甲兒硬到
一開始eva個道又冇左4個回合先出增援

縮退炮勁d 定波動炮勁d

Btw 都係初號機最勁 1回合內ko曬最尾果十幾廿隻boss
打到42話先miss sr 仲要唔知道miss左,搞到save左
打到14話 點解有咁多機可以用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞