[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
宇宙分支28關 好難拎SR

唔夠力打爆個架8000 hp,但對佢傷害得1/10 個隻

有無買到個勇氣PARTS? 有買就輕鬆少少
最好敵TURN引佢地出黎,可以偷到半回合時間
有改下機既話,宗介帶定回EN PARTS同天才哥先對打2回合,其他大力既人清佢周圍D機,最後1回合先夾攻佢

請問邊個係勇氣parts

1次打1萬5千傷後可以買果件PARTS

Gg 仲未解呢個

有改下機既話,宗介帶定回EN PARTS同天才哥先對打2回合,其他大力既人清佢周圍D機,最後1回合先夾攻佢

1次打1萬5千傷後可以買果件PARTS

Gg 仲未解呢個

咁無咩野既,打多1下咁啫

其實大和號加速先行,鐵壁必中,已經輕鬆好多,係咁反

最後一關都有波動炮用

唔夠final boss做咪用波動炮
無波動炮堆真實系死撚梗

今集可以熱血魂一齊用,4p 鍾意大和號做到出面

熱血魂,可以一齊用,咪姐係5倍攻
但有邊個可以咁玩

咪大和號

得佢可以?
真係堅親生仔黎

我記得仲有人得 我唔係用大和號開盃

社比安有齊兩個精神
但真係計傷害既得2.2

開左攻擊必會心未
if結局個廿幾隻3萬3血
剎那+大和號+初號機狂放map極度ko
點解真龍係艦黎既喂

你叫真龍入大和號呀?

我記得機戰Z都好似唔係計艦

重玩啦

睇番原來係計 但點解我記得試過可以喺簡機時有得簡真龍既
點解真龍係艦黎既喂

你叫真龍入大和號呀?

我記得機戰Z都好似唔係計艦

重玩啦

睇番原來係計 但點解我記得試過可以喺簡機時有得簡真龍既

機戰d?
轟一講真有改既話已經好用過成班高達
大力好撚多
緊急回收真係幾好用
入艦唔當行動 都癡根
到底有幾多男角ace個對話係逃走收尾
到底有幾多男角ace個對話係逃走收尾

好多女都係逃走收場
根本係羞恥play
緊急回收真係幾好用
入艦唔當行動 都癡根

瞬間移動
今集不如改名做大和號與他的魔神兄弟
呢3部打晒
第15話個分歧劇隻係咪求其簡is ok
呢3部打晒

其實好難平衡
厚甲+底力+格擋就會有呢種硬度
如果冇咁硬, 相對真實系就係弱好多
打幾野就要返艦, 始終超級系要出黎清下兵先有高氣力
冇高氣力, 超級系好多大招出唔到

咁佢應該改返真實系好閃啲但打得細力
Dlc尾關係成隻game最有挑戰性 勁難打
第15話個分歧劇隻係咪求其簡is ok

睇你想玩咩劇情
日本就超能加爾
另一條就天使龍
有冇人可以將譯錯既熟練度整合做一個list?
呢3部打晒

其實好難平衡
厚甲+底力+格擋就會有呢種硬度
如果冇咁硬, 相對真實系就係弱好多
打幾野就要返艦, 始終超級系要出黎清下兵先有高氣力
冇高氣力, 超級系好多大招出唔到

要高氣力有幾難

求其激勵,氣合 好快150氣

有冇巴打有全部分流各自係咩機既表/圖? 想睇下有咩機先揀
有冇巴打有全部分流各自係咩機既表/圖? 想睇下有咩機先揀

http://ds-can.com/srw_v/time/root.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞