[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
巴打覺得零號機實力如何

睇錯 屌你老母

正想問170氣力零號機有咩特別

今集d bgm唔係好掂
尤其是原創敵方果d
差唔多十年前既機戰J首moon knight屌打所有機戰bgm
今集d bgm唔係好掂
尤其是原創敵方果d
差唔多十年前既機戰J首moon knight屌打所有機戰bgm

涙拭う翼邊有得輸
除左不懂愛的AI結局
想問一問有冇另外其他既隱藏結局?
巴打覺得零號機實力如何

睇錯 屌你老母

正想問170氣力零號機有咩特別

笑到仆街
今集d bgm唔係好掂
尤其是原創敵方果d

涙拭う翼邊有得輸

見到歌名都有聲有畫面
打完個dlc關就 死機彈game 有冇巴打試過

守住唔可以比敵人突破條防守線果關。
我之前唔記得save
而家卡死個入面

想問下打緊dlc關有冇得投降出番去
42 話用突擊戰法好有感覺
打完一周目走左去睇cross ange
首風ノ歌同光ノ歌好正
應該擺落焰龍號同villkiss做bgm
首風ノ歌同光ノ歌好正

安琪咁多招,我用黎做水樹歌曲播放器
睇住成班傻仔由第一日玩話0改好易boss好少血
俾小學雞玩
之後中後期打到媽媽聲真係好正
俾小學雞玩

守住唔可以比敵人突破條防守線果關。
我之前唔記得save
而家卡死個入面

想問下打緊dlc關有冇得投降出番去

未試過幫你唔到
俾小學雞玩

首風ノ歌同光ノ歌好正

合唱ver仲正
想要大關唱個版本
未試過remote play,想問用mac book air打唔打到,我有2頭住家,星期1-5訓果邊冇得打
第24 話個SR point 點解拎唔到?明明符合3回合內殺12 架機再殺boss
第24 話個SR point 點解拎唔到?明明符合3回合內殺12 架機再殺boss

翻譯錯左 要15部

翻譯錯左 要15部

唔該曬
今集算係鐵也最威既一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞