[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
新手留名
第一次玩機戰

記得全女角上陣
玩到39 overall黎講呢集我覺得幾正 唔算太易或太難 又有個趣味 好多系列既雪藏機都好有心去整個動作 好多都估唔到竟然連廢野都整得咁用心 (uc個長官部機竟然玩百式支大炮) 真係驚喜 呢集係最多機想用想用既機戰

仲搞到百式冇咗支米加粒子炮用

不過百式個戰鬥動作都夠神奇,唔講以為揸嗰個係古華多羅嚟,比查點揸到咁丫
玩到39 overall黎講呢集我覺得幾正 唔算太易或太難 又有個趣味 好多系列既雪藏機都好有心去整個動作 好多都估唔到竟然連廢野都整得咁用心 (uc個長官部機竟然玩百式支大炮) 真係驚喜 呢集係最多機想用想用既機戰

不過百式個戰鬥動作都夠神奇,唔講以為揸嗰個係古華多羅嚟,比查點揸到咁丫

百式無mega beam同 gp02a無核彈有乜分別
點解唔做到60話嫁
一玩到40話個SR玩左幾次都攞唔到上網一揾先知原來又翻譯錯
我寧願佢唔洗咁早就岀 搞好晒啲翻譯先啦

百式無mega beam同 gp02a無核彈有乜分別

就係咁先夠頂癮 有百式 無馬沙 好奇怪
Dlc尾關係成隻game最有挑戰性 勁難打

認同
老老豆豆 dlc值唔值得買哂

都係果句
想睇支線劇情就買哂佢
DLC送果堆強化parts都幾屈

打機鐘意體驗晒
亂入
打算買黎送比男朋友
佢之前提過鍾意

咁買中文版好定日版好定其實冇咩所謂
佢睇日版應該冇問題既
但應該用中文版玩方便啲? 諗緊反正送定送日版好啲
希望大家係玩家比下意見

唔好意思阻住大家認真討論
亂入
打算買黎送比男朋友
佢之前提過鍾意

佢睇日版應該冇問題既
希望大家係玩家比下意見

去到今日重未買即係唔係超級死忠啦,佢唔識日文既話買中文版啦,起碼明故仔講咩
亂入
打算買黎送比男朋友
佢之前提過鍾意

佢睇日版應該冇問題既
希望大家係玩家比下意見

去到今日重未買即係唔係超級死忠啦,佢唔識日文既話買中文版啦,起碼明故仔講咩

佢今年都冇咩時間掂ps4 所以冇買黎玩
年尾話黎緊出 佢已經打算買
但因為驚自己冇時間精神玩先唔買住 驚買返黎擺
咁即係睇得明 知個故事既話買日版好啲?
想買特典
波動炮一炮掃撚晒
痴撚線
波動炮一炮掃撚晒
痴撚線

超級大和號大戰
打到16關
安潔之後仲會唔會加多d招或者能力
打到16關

會多好多招 直到if51話都仲有新招
打到16關

成隻game最多招就係安潔
打到16關

咁最後喜多村會唔會返黎
打到16關

咁最後喜多村會唔會返黎

打到16關

咁最後喜多村會唔會返黎

安潔係今集主角
多招過主角好多
想問下邊個dlc 劇情值得買?
打到16關

咁最後喜多村會唔會返黎

安潔係今集主角
多招過主角好多

今集男女主角分別係大和號同水樹
淨係記得喜多村做左lass boss肉便器
唔記得有冇歸隊
淨係記得喜多村做左lass boss肉便器
唔記得有冇歸隊

臭雞 比我安潔寶寶屌打
利申未玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞