[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

Ange係咪要升埋機師
我10改左都覺得呢條撚樣好易比人打爆

你叫我既安潔bb做撚樣

比人三日三夜左啦

ange既實力=og白貓 已經唔想再多講

其實我覺得龍女唔好用
係就係有指揮 但唔太閃得
如果有天獄馬沙就好

非戰艦又有指揮最好用係佢啦, 5改大招又低消耗

瘋狂用時空炮

終於玩到安潔剪短頭髮
尋晚發夢夢見好多部初號機
哇屌第39話點sr
仆街甲兒硬到
一開始eva個道又冇左4個回合先出增援

初號機魂 一炮已經25k
冇改過武器都輕鬆
尋日打打下先發現sf流星號合體技唔駛企埋一齊都用到

基拉都叫可以一用
人棍蘭 不了
想問係咪除左5段改,仲有10段改?
我改左5格後有bonus ,
但係改滿十格會再有bonus?
哇屌第39話點sr
仆街甲兒硬到

冇改過武器都輕鬆

我記得無咁多
想問係咪除左5段改,仲有10段改?
我改左5格後有bonus ,
但係改滿十格會再有bonus?

改滿有個自選bonus, 呢個就架架機一樣
哇屌第39話點sr
仆街甲兒硬到

冇改過武器都輕鬆

一開波收堆左eva
見佢一開始比隻使徒屌打驚佢爆
等我仲用其他機狂開精神炸先sr 到

基拉都叫可以一用
人棍蘭 不了

基拉ace左勁撚好閃
但都係輸出唔太夠
後宮蘭輸出唔夠 閃又唔夠
我幫佢裝左加移動力同行一步有500蚊個個全地圖鳩走賺錢

基拉都叫可以一用
人棍蘭 不了

上集變召喚獸
今集比番阿斯蘭我地用
結果都係放入雪櫃
雖然佢今集最大作用係比人玩

基拉都叫可以一用
人棍蘭 不了

上集變召喚獸
今集比番阿斯蘭我地用
結果都係放入雪櫃
雖然佢今集最大作用係比人玩

克莉斯同羅莎莉話自己唔識睇男人果到
阿寶用最勁個招打肥沙
監視器香左

有冇圖

基拉都叫可以一用
人棍蘭 不了

基拉ace左勁撚好閃
但都係輸出唔太夠
後宮蘭輸出唔夠 閃又唔夠
我幫佢裝左加移動力同行一步有500蚊個個全地圖鳩走賺錢

我本身中意IJ多過SF,但堅唔夠位出
變左都唔係關關落場
宇宙曆世界28話個時限是咪on9

又係雷納德

我無改武器,但用下D藥其實係岩岩好好夠打
得3回合清一大堆鬼死咁遠既兵+3隻BOSS+天才哥8萬血

二周目有甲兒ace有可能打得切
遲d自虐下玩多次先

完全0改0PARTS0養成應該極難
我無改武器,裝PARTS同埋D人只學左size差就算

我最盡0改打得切雷納德另外幾個boss除左蓋茨滿血

2邊D人行得太慢,時間太少,多1個TURN可能好D

你地有冇一開波全體入艦boost一turn先?
阿寶用最勁個招打肥沙
監視器香左

有冇圖

機戰唔俾cap圖
其實係話監視器有問題之類 但好明顯係想重視個幕
阿寶用最勁個招打肥沙
監視器香左

有冇圖

機戰唔俾cap圖
其實係話監視器有問題之類 但好明顯係想重視個幕

尋日見到果幕真係笑咗出聲
40話個sr咁鳩
微微安部機有3個插件位又好似幾勁
但啲招會唔會太小 紅藍雙馬尾部野又係 得3招

脫力人選

其實大部分天使龍機都係咁
玩到後面會變咗安潔最多招

其實大部分天使龍機都係咁
玩到後面會變咗安潔最多招

幾多招都好,都只係用最下果招
宇宙曆世界28話個時限是咪on9

又係雷納德

我無改武器,但用下D藥其實係岩岩好好夠打
得3回合清一大堆鬼死咁遠既兵+3隻BOSS+天才哥8萬血

二周目有甲兒ace有可能打得切
遲d自虐下玩多次先

完全0改0PARTS0養成應該極難
我無改武器,裝PARTS同埋D人只學左size差就算

我最盡0改打得切雷納德另外幾個boss除左蓋茨滿血

2邊D人行得太慢,時間太少,多1個TURN可能好D

你地有冇一開波全體入艦boost一turn先?

唔明,求教學

夠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞