[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
28關個aec 通過地圖前任一回合任任一駕駛員擊倒3個以上敵人 做極都唔得 係咪又譯錯?

你點做先
28關個aec 通過地圖前任一回合任任一駕駛員擊倒3個以上敵人 做極都唔得 係咪又譯錯?

你點做先

搵幾部機清卒

感覺力量型都唔夠超級系痴線
用速度型放下遠攻抽下水算
巴打你地揀咩?

我揀左速度
但後期都已經唔洗點用主角咁

又岩
今集係超級系機器人大戰

@3先係真超級系大戰,d真實系得m7用得過

我完全諗唔係@3除咗gundam 仲有咩真實系

用魔神帝皇/真三一/GGG

都差唔多可以掃場

電腦戰機同超時空要塞同eva既

全部垃圾

得firebomber 用得落

同埋真實系兩個主角表示

真實系女主賺錢一流
男就被評為最強主角候選人之一

真女主角黎講不過不失,有可p地圖炮
真男果部跟本唔算真實系,又魔法,又乜咁,屈到你

可p 地圖炮 一round 清場都不過不失

你點做先

搵幾部機清卒

1回合打爆3部

你點做先

搵幾部機清卒

1回合打爆3部

哦屌

你點做先

搵幾部機清卒

1回合打爆3部

計左反擊回合?
打完V追左成套特急勇者

當年竟然有人無睇

但機戰好似無左最後個招9珠連環?

那招出左一次姐
不過V真係無
索系近幾隻機戰合體技都係偏少

MF保志同公主得一次有合體技
打完V追左成套特急勇者

當年竟然有人無睇

那招出左一次姐
不過V真係無

AI社呢方面係做得好過本家,起碼敢做
BX個聖戰士公務員+真Z合體技簡直
打完V追左成套特急勇者

當年竟然有人無睇

那招出左一次姐
不過V真係無

mf次次劇場版就算啦
z2唔做可能因為有隱藏機yf29掛
打完V追左成套特急勇者

當年竟然有人無睇

那招出左一次姐
不過V真係無

mf次次劇場版就算啦

所以得L出過
其實有隱藏機唔係好大理由黎,最多比人揀合體技輸出或單機戰力較高,又唔係無左AP
打完V追左成套特急勇者

當年竟然有人無睇

那招出左一次姐
不過V真係無

mf次次劇場版就算啦

所以得L出過
其實有隱藏機唔係好大理由黎,最多比人揀合體技輸出或單機戰力較高,又唔係無左AP

機戰BX謝拉特同機戰J宇宙騎士阿妹
做隱藏都一樣比到合體技
依D事在人為姐

索系合體技最驚喜係Alpha3大武士+電磁俠
近年你問我最想要新版萬能俠合體技
不過鈴村夫婦有合體技真係要多請UX發明左出黎
打完V追左成套特急勇者

當年竟然有人無睇

那招出左一次姐
不過V真係無

mf次次劇場版就算啦

所以得L出過

做隱藏都一樣比到合體技
依D事在人為姐

好似出親真龍都冇fds
但今次龍馬甲兒鐵也咁多互動都冇合體技係有d失望
打完V追左成套特急勇者

當年竟然有人無睇

如果佢譯超能加爾我已經買咗中文版
打完V追左成套特急勇者

當年竟然有人無睇

那招出左一次姐
不過V真係無

mf次次劇場版就算啦

所以得L出過

做隱藏都一樣比到合體技
依D事在人為姐

好似出親真龍都冇fds
但今次龍馬甲兒鐵也咁多互動都冇合體技係有d失望

https://www.youtube.com/shared?ci=tu60pZKCgHc
岩岩睇FA ZZ 的能力值,點解個裝甲值仲低過未FA 的ZZ

明明裝多左野上身

獨角獸都係

你可以當佢個裝甲值係只計出面件甲,因為有兩條命

獨角獸有甲仲廢左,淨係多招地圖炮可取
有冇巴打用柏齊馬𣵀欽
有冇巴打用柏齊馬𣵀欽

2000次部機太廢
人有底力9係勁

mr武士道 部機又係nerf得太西利
不過鈴村夫婦有合體技真係要多請UX發明左出黎

今集新加果招合體技根本係參考UX果招 純粹係換裝次序唔同咗
尋日先買,前幾關有咩要注意
btw出左成個星球psv版仲賣690好貴

前幾關只需要感受下大和號嘅威能
好似好耐無見過新大空魔龍
今集神化eva響封面
係咪即係後期有得用定強制轉13號
獸化二號機係招定有得手動開狀態
玩到第三十話唔知升唔升初號機好

初號機真係要升爆先
13號會繼承

初號少用,zero同泰坦3太屈

我好鐘意eva
5改咗初號機都開始刀槍不入
boss都差啲打唔穿個AT力牆

問題佢今集唔識回滿en,須然話無左條線

今集隻艦咁屈, 唔使en回復啦, 緊急回收再出番黎就已經滿晒
想問下ARX8係咪繼承ARX7既改造?
打左黑特急隱藏關,如果到第27話揀UC路線
部黑特急會唔會繼承白特急既改造?或本身就冇繼承
利申:第一次玩PS系既機戰
我揀左提子做電子妖精 會有咩特別
我揀左提子做電子妖精 會有咩特別

雙人精神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞