[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
最好玩都係38話同if線最終章
bgm加埋d對白真係正到仆街
天線機 駛唔駛要係撫子號指揮範圍內?
以前機戰 撫子d ms出左範圍唔識回en

唔洗

咁撚屈

明明mx果時,要龜係個要重力波圈入面

但除左黑百合之外另外兩件你都唔敢離開指揮範圍啦

今集黑百合都唔多敢

我太多真實系, 全部機留係指揮範圍, 大和撫子龍女三部長期係前線
天線機 駛唔駛要係撫子號指揮範圍內?
以前機戰 撫子d ms出左範圍唔識回en

唔洗

咁撚屈

明明mx果時,要龜係個要重力波圈入面

但除左黑百合之外另外兩件你都唔敢離開指揮範圍啦

今集黑百合都唔多敢

10改左冇改武都一部打廿部喎黑百合

同樣高機動性既機 我擺ange好過

黑百合我用黎掃錢

掃錢梗係開map炮
超級系實用黎講又唔算太畢既有無推薦
其實小綠幾好j 但部機

魔神zero Emperor 真三一
剩係出呢三隻唔考慮精神問題呢三隻可以清場

大多你部無敵超能加爾

超能加爾太脆

社長
二周目係咪無條件可以揀if end?
克莉絲: 我唔識睇男人
羅莎莉: 我都係
阿斯蘭: !......

基拉仲要補多刀 就是這樣阿斯蘭大人

唔該幾位巴打
咁練下真三同zero萬能俠

三一我都覺得有少少薄皮, 鐵甲就無異議
今集真真正正可以做到無雙既我諗得ange
唔該幾位巴打

都唔係少少薄,超級系入面佢應該係薄 之後到珍寶3,但珍寶3精神好靚好好用

Ange係咪要升埋機師
我10改左都覺得呢條撚樣好易比人打爆
tac送果d都無裝過
技能又唔知裝咩好 有咩必裝
明人比人R中一下爆底力9 基本上前45話卒仔打佢係0%
唔該幾位巴打

都唔係少少薄,超級系入面佢應該係薄 之後到珍寶3,但珍寶3精神好靚好好用

泰坦3
大技-防
原來講AI感情第三關已經有伏筆
唔該幾位巴打

泰坦3
大技-防

d敵軍好鐘意打珍寶3 parts插個加裝甲既係咁用同泰坦3既合體技反擊
唔該幾位巴打

泰坦3
大技-防

d敵軍好鐘意打珍寶3 parts插個加裝甲既係咁用同泰坦3既合體技反擊

超級系再插個力場
真真正正既打唔入
初號機點變第一階(唔係自殺暴走)
初號機點變第一階(唔係自殺暴走)

170氣力
tac送果d都無裝過
技能又唔知裝咩好 有咩必裝

今集敵人命中率高,會用的真實系最好人手一個底力
唔該幾位巴打

泰坦3
大技-防

超級系再插個力場
真真正正既打唔入

我覺得eva都好勁
連力場貫穿都唔得

Ange係咪要升埋機師
我10改左都覺得呢條撚樣好易比人打爆

每個回合掛個集中好好避wor
後期仲可以每個回合開一次愛
唔該幾位巴打

泰坦3
大技-防

超級系再插個力場
真真正正既打唔入

我覺得eva都好勁
連力場貫穿都唔得

EVA唔好用,大食兼唔減傷既罩,唔俾貫穿但只要大大力打落去就食全餐 lm
唔該幾位巴打

泰坦3
大技-防

超級系再插個力場
真真正正既打唔入

我覺得eva都好勁
連力場貫穿都唔得

自膠
唔該幾位巴打

泰坦3
大技-防

超級系再插個力場
真真正正既打唔入

我覺得eva都好勁
連力場貫穿都唔得

EVA唔好用,大食兼唔減傷既罩,唔俾貫穿但只要大大力打落去就食全餐 lm

初號機超遠單體傷 AOE距離大 加一加精神掃全場
唔該幾位巴打

泰坦3
大技-防

超級系再插個力場
真真正正既打唔入

我覺得eva都好勁
連力場貫穿都唔得

初號機超遠單體傷 AOE距離大 加一加精神掃全場

咁係覺醒勁咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞