[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
聽到首op係咁唱super robot super robot,終於明點解今集超級系咁勁
聽到首op係咁唱super robot super robot,終於明點解今集超級系咁勁

少年你太年輕
聽過ROCKS未
初號機覺醒條件係170氣+100%同步?個同步率打極都唔升既屌

少年你太年輕
聽過ROCKS未

點解今集唔係victory 做op
你地繼承零件揀左邊幾樣?
第39話隻zero難打到 save load 成晚比我6回過左
屌,中左22話個伏
屌,中左22話個伏

我揀左獨自行動,岩岩到獨角獸出場
屌,中左22話個伏

Fmp線不知幾正
第39話隻zero難打到 save load 成晚比我6回過左

玩真實系既一周目有冇可能sr 到
屌,中左22話個伏

Fmp線不知幾正

另一條線係咩劇情?

好難
都係靠幾部超級系較好砲集火都要集2次
其實想問邊關先有Eva

屌,中左22話個伏

Fmp線不知幾正

另一條線係咩劇情?

好似都係Unicorn劇情
出擊數少到每作一部都唔夠
寧願對面多啲機,想平均升
出擊數少到每作一部都唔夠
寧願對面多啲機,想平均升

對面都係集火你1 2隻嫁啦

好難

果關有兩部強制出擊應該夠大力
後面seed d真係雪....
出二世祖都好過出佢

seedd>2部x1>敗家仔
打到後面出永恆號就明
雖然都係廢鬥廢

x1 底力好勁wor

唔易死=/=有貢獻

真實系唔好咁快俾卒打爆已經好大貢獻
屌衝完二週 三週已經冇咩動力
屌衝完二週 三週已經冇咩動力

咁快

好難

果關有兩部強制出擊應該夠大力

要打走佢萬5血先
大和號首bgm
今集真真正正可以做到無雙既我諗得ange

Ange係咪要升埋機師
我10改左都覺得呢條撚樣好易比人打爆

你叫我既安潔bb做撚樣

比人三日三夜左啦

ange既實力=og白貓 已經唔想再多講

其實我覺得龍女唔好用
係就係有指揮 但唔太閃得
如果有天獄馬沙就好

非戰艦又有指揮最好用係佢啦, 5改大招又低消耗
今集真真正正可以做到無雙既我諗得ange

Ange係咪要升埋機師
我10改左都覺得呢條撚樣好易比人打爆

你叫我既安潔bb做撚樣

比人三日三夜左啦

ange既實力=og白貓 已經唔想再多講

其實我覺得龍女唔好用
係就係有指揮 但唔太閃得
如果有天獄馬沙就好

非戰艦又有指揮最好用係佢啦, 5改大招又低消耗

瘋狂用時空炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞