『薪火Post』BNO續期資訊(47) 堅持五大訴求,追究黑警濫權責任!

1001 回覆
35 Like 0 Dislike
我中學因為英文太差留咗一年班
再俾校長勸我退學都續到
如無特別指明,所有身份證明文件皆需要以正本呈上 ( 不包括香港身份證 ),如以副本呈上,HMPO將保留呈上正本的權利 ( 不包括香港身份證 ) 。

幫fd 做declaration, 但要打postal code 過唔到
佢有冇揀錯申請人係英國地址?如果揀非英國應該唔會咁。
你人唔係英國要用紙副簽
ok
佢話冇揀
想請教下巴打 我搵到副簽人銀行做既但唔係managerial grade有無問題?
我有正本出世紙 父母結婚紙 老豆出世紙 (父母是但交一個得唔得(比晒正本hmpo會唔會寄番比我?)
Push
應該冇問題,我搵個副簽朋友做電訊行業前線,都已經批左。
如果係唔想俾手上出世紙同結婚證明,又係香港出世/注冊結婚,可以去入境處申請核證副本寄去,每張$140,有同等法律效用。
德國去邊個州?
個網叫你交正本咪正本,副本咪副本
應該會從Franfurt過境,必到Berlin,之後睇有冇時間,有就去埋Hannover,冇就Berlin直去Amsterdam.... 波蘭至荷蘭旅程會有朋友帶路,之後自己飛去Boston同初戀女友見面。
申請程序啲英文都好簡單
利申:UE Oral D
德國我個人覺得慕尼黑個頭會好玩好多
係?如果中坑,鍾意影相睇風景呢?有冇好介紹?(未去過德國)
巴打可以google下國王湖同埋Fussen, 唔會令你失望,都係慕尼黑個邊
哇!係好靚喎!不過位於德國南部,要特登過去,唔可以當順路,同朋友夾一夾,睇改唔改到行程先!
德國嘅國家公園嚟,唔會令你失望
我會考英文U都續到
多謝Google translate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞