『薪火Post』BNO續期資訊(47) 堅持五大訴求,追究黑警濫權責任!

1001 回覆
35 Like 0 Dislike
另外想問下 DHL寄上來前會唔會打電話?驚屋企冇人簽收
一個月 都算快
趕得切下個月歐遊用
可能睇咗新聞,同情我哋香港人,加快處理!
錯名 係
都唔係最近申請架喇
24/6 入 Queue, 岩岩先Approve
有人有打 有人冇打
想問收據係要寄返比佢定係影相sd返比佢就ok?
頭先Webchat 話080x check document
最後1044先approve
email is ok
我25
到我未
其實有本健在嘅bno應該最緊要,因為有相,加上副署證明張相係持護有人,加埋特衰張相對比,去肯定呢個申請人係啱嘅!副署人資料又夠update,一查就唔使再搵其他旁證了,咁批核過程順利又快了。
找不同
問緊, 佢未答

啱啱打咗ADVICE LINE到問
話無咗最後(7)係無問題
佢咁答就算
0927先問佢, 佢話今朝080x 已經check緊 document
催完都唔係快得多
Btw, 呢招係樓上巴打教既
你打埋長途問唉 咁我重寄唔寄返去好
可能呢排太多人搞 佢都愈來愈隨便
你個case係成個號碼括住
你睇下webchat點答你
佢可能真係睇咗wiki:
‘The ID numbers of deceased persons are not reused. It is also noted that the check digit in brackets is not part of the identity card number, but appended solely to facilitate computer data processing.’
或者本地人個旺季完咗,加上大家睇咗呢度,準備充足,幫咗佢加快個批核速度。
Postal code 唔同
你係咪打+44(0)300 222 0000呢個電話?
對家心諗個括號一啲重要性都無,但你班人又打嚟煩佢,下次跟返原格式算了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞