『薪火Post』BNO續期資訊(47) 堅持五大訴求,追究黑警濫權責任!

1001 回覆
35 Like 0 Dislike
巴打你d英文
My name : Mr Li
今晚應該又食白果
我都係,最多係跟次序排好
話說剛剛用非常不正宗的英文webchat 後,隔大約一小時就收到email 話Passport application approved and being printed
恭喜哂喎李生
恭喜曬
Congrats you are good people
下一步就攞埋美國Visa
你意思係直接拎我阿媽本bno去申請唔好理個lost申請嗎?定webchat問下佢點做?同埋如果拎我阿媽本有我名既bno 去申請係應該要寄我阿媽本bno正本比佢嗎?唔該你啊
想請問你係收到lost reference number前就已經申請?想知你15分鐘就收到嗰個email係講d乜
我呢家卡住左係lost and stolen度
我求其搵個腳架係屋企自拍一野搞掂
睇到大家講起寄廁板正本過去會被HMPO剪角,我即時拎返兩星期前寄返黎本廁板,哈!DLS!原來我本都被剪,不過已過期,英國佬似乎想暗中話我知:仲用廁板黎把柒咩!反正你都唔再續,幫你剪埋佢啦!
我岩岩收到果本佢都寫錯晒
HKID 寫左做我特衰passport no
呀媽我得左啦
你都無自己獨立一本bno,當然用你媽嗰本寄去啦,至於依家直接申請定webchat先,其實兩樣都得,你見其他巴打追一追就有機會出ref no,就算無你都可以申請先,等有時再webchat補,至於你媽本bno返嚟之後,會唔會影響之後你媽續,就另一問題了。
HMPO我強烈譴責你last in first out
真係好俹簁
申請美國Visa見領使館職員係咪要全英語對答?
嘩,你呢單真係要同佢講喎!
I really congrats you ah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞