IT界討論區:大家都是IT狗,不用分這麼細(5)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
很想趁返新工前去旅行啊
又要in 人喇
我唔in 呀我要交配

你好靚仔
好想幫你含撚

Gay

一路 in 一路喺 meeting room 交配

見過我
姐係有我direct line 啦
唔好等call 我

反正無囡 含下撚試下中途轉gay
有it狗做有錢收有仔溝
又要in 人喇
我唔in 呀我要交配

你好靚仔
好想幫你含撚

Gay

一路 in 一路喺 meeting room 交配

見過我
姐係有我direct line 啦
唔好等call 我

反正無囡 含下撚試下中途轉gay
有it狗做有錢收有仔溝

吉下菊花都得既

記得安全就得啦
很想趁返新工前去旅行啊

去啦比卡超

很是吸引,毒西最適合去東京毒行秋葉原

九龍灣太遠,如果係香港島就正

雖然係咁,但返工時間不是限死9:00要返到,OT亦好少有。

咁好?!
我見過間叫
cyber universal company limited
同你講ot到7點就想走?
冇8、9點唔好諗
果班狗仲串你唔想日日OT?做食蕉啦你
jobsdb日日登,請左成年都仲請緊唔係冇原因

我地hacking 就係要有 team work 精神!不會串來串去。

公司文化好好,大家同事相處亦好融洽。

果間野上去見工都串到爆

好工丶好腦細丶好戰友係難搵,大家有興趣可加我tg

幾錢一個月

加我tg hakkakungfu 再談

好工既代價咪就係低人工
尋晚refer左個fd去搵你
今朝佢同我講返
我一聽公司名就

不過放心,我冇同佢講

咩意思
間公司好Hush?

九龍灣太遠,如果係香港島就正

雖然係咁,但返工時間不是限死9:00要返到,OT亦好少有。

咁好?!
我見過間叫
cyber universal company limited
冇8、9點唔好諗

我地hacking 就係要有 team work 精神!不會串來串去。

果間野上去見工都串到爆

幾錢一個月

好工既代價咪就係低人工
今朝佢同我講返
我一聽公司名就

不過放心,我冇同佢講

咩意思
間公司好Hush?

工作環境我唔清楚
應該都幾好幾輕鬆
但人工你預比big4重低

果間野上去見工都串到爆

幾錢一個月

好工既代價咪就係低人工
今朝佢同我講返
我一聽公司名就

不過放心,我冇同佢講

咩意思
間公司好Hush?

工作環境我唔清楚
應該都幾好幾輕鬆

但晉升點樣先 有冇得同big4 比?

果間野上去見工都串到爆

幾錢一個月

好工既代價咪就係低人工
今朝佢同我講返
我一聽公司名就

不過放心,我冇同佢講

咩意思
間公司好Hush?

工作環境我唔清楚
應該都幾好幾輕鬆

咁公道D講,論晉升邊有公司可以同big4比
big4之所以爛市價都咁多人爭,最大原因都係挨幾年就有好世界

果間野上去見工都串到爆

幾錢一個月

好工既代價咪就係低人工
今朝佢同我講返
我一聽公司名就

不過放心,我冇同佢講

咩意思
間公司好Hush?

工作環境我唔清楚
應該都幾好幾輕鬆

咁公道D講,論晉升邊有公司可以同big4比
big4之所以爛市價都咁多人爭,最大原因都係挨幾年就有好世界

小弟不才
請問big4係邊4間
很想趁返新工前去旅行啊

去啦比卡超

毒撚同事:wind已收
很想趁返新工前去旅行啊

去啦比卡超

咁好?!
我見過間叫
冇8、9點唔好諗

果間野上去見工都串到爆

幾錢一個月

好工既代價咪就係低人工
今朝佢同我講返
我一聽公司名就

不過放心,我冇同佢講

每組辦事方式可以好唔同,待遇好唔好可以好大差異。

between, 多謝您的referral

果間野上去見工都串到爆

幾錢一個月

好工既代價咪就係低人工
今朝佢同我講返
我一聽公司名就

不過放心,我冇同佢講

咩意思
間公司好Hush?

At least 我唔hush
Cs year2 想搵intern
識java, c , 少量c++ javascript
咁嘅資歷係咪搵唔到intern

足夠
可以學定少少framework更有幫助
e.g. java:spring, js frontend: react, angular, js backend: nodejs expressjs

足夠
可以學定少少framework更有幫助
e.g. java:spring, js frontend: react, angular, js backend: nodejs expressjs

唔該晒
很想趁返新工前去旅行啊

去啦比卡超

同同事去: 唔駛錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞