[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
apink 咁好既品 如果得咁少fans 太可惜,
大家一起努力 共勉之

多謝巴打既朋友分享夢境
夢醒留名
比人知實笑死 竟然發夢都喊咁濟
喊住咁追post
Apink令我呢個大男人呢幾日晚晚都喊

後遺症加真係感動到 大把人喊緊

我朋友透露得太多後台野比你地知 搞到大家都冇得瞓, 實屬抱歉
大家一起努力 共勉之

加入我地啦巴打

你有冇見過batman 會日頭出現, 需要我時, 我就會出黎

分分鐘需要你 要與你永共聚
同埋咁再多位巴打 我都係岩岩先OT完返到屋企
所以仲未有時間汁D野出黎
我會盡量呢幾日汁 等個post仲咁熱鬧送出去

等緊
大家一起努力 共勉之

加入我地啦巴打

你有冇見過batman 會日頭出現, 需要我時, 我就會出黎

Telegram share?

仲有冇telegram group post頭嗰個好似冇咗
有半年冇追post又冇加到
大家一起努力 共勉之

加入我地啦巴打

巴打
有幸再見到你的話我會好好多謝你
咁先係㗎嘛,以前啲po就係呢啲速度

你番黎未呀

我有去睇、出儘奶力㗎喎瓏巴

唔好改名喇
係囉 清你朋友有無興趣入tg同我地傾下夢計
喊住咁追post

我朋友透露得太多後台野比你地知 搞到大家都冇得瞓, 實屬抱歉

要多謝你朋友就真
大家一起努力 共勉之

加入我地啦巴打

同問 我都想加tg group
喊住咁追post

唔訓都抵啦
追post見到各位巴打講票價問題
好彩就追到正價$1580
唔好彩黃牛去到$3000 甚至$4000都見過
對於學生黎講 已經係返成個月part time賺既錢
而對於full time 覺得用$3500(拎中間)黎睇1場show值唔值又另1回事

利伸:part time學生哥 本來搵到低票價既飛 但目標係高票價飛 結果無人放睇唔到今次fm 好灰好絕望好唔開心

唔好絕望,可能真係好似巴打咁講將來有港con,到時一定要支持
大家一起努力 共勉之

本身唔係得咁少
發夢見到係韓國門公司太....

熊貓們歸位吧

公司還公司, 就算閔大人嘈到拆天,
發夢時有六個女仔 完全無理過會overrun , 繼續keep 住唱哂每一隻歌, 做好個show, 我相信 真心fans 會感受到

btw 原本個show plan 實左九點半就完
結果呢?
大家一起努力 共勉之

加入我地啦巴打

同問 我都想加tg group

加一
返黎啦 呀粉咁好 唔好再出走啦
Telegram之仙遊Apink夢境
[初瓏] 還記得嗎 我們在一起的時光 L.O.V.E LUV

기억하나요 우리 함께 했던 시간 L.O.V.E (LUV)

[初瓏] 還會心動嗎 依舊一如從前 L.O.V.E LUV

설레이나요 한 땐 모든 것이었던 L.O.V.E (LUV)
大家一起努力 共勉之

本身唔係得咁少

熊貓們歸位吧

發夢時有六個女仔 完全無理過會overrun , 繼續keep 住唱哂每一隻歌, 做好個show, 我相信 真心fans 會感受到

結果呢?

Apink!!!!!
Apink好暖好有愛
大家一起努力 共勉之

本身唔係得咁少

熊貓們歸位吧

結果呢?

抵我地叫到無聲
留名
新post繼續推!
跟APINK是一生一世的約定!

續返上個post少少野先:

我特登洗乾淨對手, 執好個髮型先入去架 絕對唔會做任何傷害佢地既野

我都特登用消毒濕紙巾抹左手先入 驚整污糟佢地
btw 恩地 hyper bubububu在此:https://goo.gl/TGevVc
大家一起努力 共勉之

本身唔係得咁少

熊貓們歸位吧

結果呢?

我愛apink 大愛!好暖!
大家一起努力 共勉之

本身唔係得咁少

熊貓們歸位吧

結果呢?

真心想問你朋友
明知overrun佢地都自己繼續係無人會出聲話?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞