[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
有冇巴絲知邊度仲有得買name tag
個時買唔到

有無巴打知官網買野易唔易開acc同用唔用到代運 我想買熊貓燈 如果得 我唔介意幫手團
唔知d name tag賣哂未

巴打我都想

我都係 個日冇熊貓燈好慚愧

香港買燈好似要300up 官網28000won好平

有無巴打知官網買野易唔易開acc同用唔用到代運 我想買熊貓燈 如果得 我唔介意幫手團

巴打我都想

我都係 個日冇熊貓燈好慚愧

28000won未包運囉好唔好

FM之前信和賣250蚊咋 一開FM就俾人炒高

買完飛個日即刻去Sky music 買
$280

http://mg.gmarket.co.kr/Item?goodscode=844408409

巴打我想請教下
雖然順豐運費平一半,但係咪揀EMS比較好?
兩者有冇大分別?

我買gmarket係用順豐 同Ems都差唔多時間好快收到
有冇巴絲知邊到仲有第一場演唱會隻碟賣?

信和好似仲有一千零一隻不過應該要900至1000

如果都要咁貴 睇下gmarket果d送唔送海外
不過都唔平

停左產 貴都好正常啦

啱啱問完,間間都冇,好後悔當時見到$650冇買左佢。
利申:當時窮學生

http://mg.gmarket.co.kr/Item?goodscode=844408409

巴打我想請教下
兩者有冇大分別?

如果你買少少野 我會prefer你用順豐
因為平好多 加速度差唔多 除非無得簡
我好耐無訂 但我印象中佢國際運 地區係佢個list到 唔係偏遠就唔收你住宅附加費

$280

而家仲有無 好似話已經比人清哂

$280

應該會入返嘅
但係唔知幾時

巴打我想請教下
兩者有冇大分別?

我好耐無訂 但我印象中佢國際運 地區係佢個list到 唔係偏遠就唔收你住宅附加費

唔該晒兩位巴打,碟已訂,$900有找
(想訂多隻都唔得,一張單只限訂一隻
見各位換小卡換得咁興起
我都想求下所有韓版碟嘅初瓏小卡
btw 你哋啲小卡喺擺喺隻碟到定收埋喺卡薄珍藏?

pink party 卡薄

我都有pink party本野
買完番黎先知本野d料勁虧
依加俾我收埋左冇用到

$280

應該會入返嘅
但係唔知幾時

我1月27號喺sky落訂, 今日都未有消息

$280

應該會入返嘅
但係唔知幾時

我個陣係買現貨
見到好多panda都想換卡
俾我番到屋企整理下先

$280

應該會入返嘅
但係唔知幾時

我個陣係買現貨

我果日去訂見到有支熊貓燈喺舖,不過佢話果支比人訂咗,仲問我「乜佢地開con咩?幾時呀?」
話說eBay d簽名碟信唔信得過?
如果再玩平語時間你話幾好呢

諗起蝦翁showtime

笑死

咪咁樣蝦瓏啦

如果佢寫明係soompi同mwave都可以博下 其他果d我都覺得信唔過
不過簽名碟當然係自己拎最有意思 但佢唔太貴都可以玩下
有冇巴絲知邊度仲有得買name tag
個時買唔到

我都想買多支放
新post留明
忍智啊
應援燈團購留名先

巴打我想請教下
兩者有冇大分別?

我見好似已經out of stock
想問下咁多位巴打,yesasia信得過?
同埋價錢方面係唔係貴d?
想問下咁多位巴打,yesasia信得過?
同埋價錢方面係唔係貴d?

信得過 價錢就睇下你買咩野
日碟果d同信和價差唔多
佢贏在有免運 其他野都偏貴少少
但佢會搞清貨 有時會折到好勁 有機會汁到好野

如果佢寫明係soompi同mwave都可以博下 其他果d我都覺得信唔過
不過簽名碟當然係自己拎最有意思 但佢唔太貴都可以玩下

岩岩買左隻
連運費100usd
好驚中伏

巴打我想請教下
兩者有冇大分別?

我見好似已經out of stock

我剛才都仲未out of stock, 可能就係得一隻?
btw...
http://mg.gmarket.co.kr/Item?goodscode=739106355
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞