[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
留個靚名
恩地 希望大家喜歡啦,
我朋友暫時都唔會出相住, 有機會遲下d 相 sd 番左去比閔大人時, 先流出黎啦, 因為頭先個大心連閔大人都未有
新飯留名
我愛apink!!!我愛吳夏榮
新post留名
再次多謝韋拿巴個朋友帶左個好夢比我地
6波呀 우리 끝까지 꽃길만 걷자
同埋咁再多位巴打 我都係岩岩先OT完返到屋企
所以仲未有時間汁D野出黎
我會盡量呢幾日汁 等個post仲咁熱鬧送出去

另外我會改名 因為唔想出到黎交收比人叫柒頭皮
唔好俾佢停 繼續
同埋咁再多位巴打 我都係岩岩先OT完返到屋企
所以仲未有時間汁D野出黎
我會盡量呢幾日汁 等個post仲咁熱鬧送出去

巴打身體緊要,慢慢唔洗急
恩地 希望大家喜歡啦,
我朋友暫時都唔會出相住, 有機會遲下d 相 sd 番左去比閔大人時, 先流出黎啦, 因為頭先個大心連閔大人都未有

多謝你
買唔到1580應該係我一生的遺憾
NOAPINKNOLIFE

我愛鄭恩地
恩地 希望大家喜歡啦,

巴打請保重
與六波既約定
我願意一生一世追隨六波
不離不棄
專一之鬼就是我
終於追到live 一路追一路心痛 六波真係好好 我愛六波
恩地 希望大家喜歡啦,

多謝你分享咁多 辛苦哂喇
咁先係㗎嘛,以前啲po就係呢啲速度

你番黎未呀
恩地 希望大家喜歡啦,

多謝你呀巴打
發左個好夢黎留個名先
我愛apink!!
恩地 希望大家喜歡啦,

LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞