[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
瓏瓏吃放直播送飯
https://aqstream.com/tvn/tvN

等中字

而家先睇E01

6波佢地私底下食野一定不顧儀態

真係好鐘意食野

iphone 6s plus 影, 都唔夠清
鄭恩地世界級

鄭飯人萬歲

係宇宙級

成晚係到賣萌

癡線 會唔會太可愛
Btw香港有新既恩地飯站
鄭恩地世界級

鄭飯人萬歲

係宇宙級

成晚係到賣萌

癡線 會唔會太可愛
Btw香港有新既恩地飯站

咩名?
有無巴打有apink團照既手機wallpaper推介
用緊iphone7 仲係用緊remember個張 好耐未update過

推都無人理 橙
cd rom留名
FM之前Mon過下post
睇下圖咁,最鍾意蝦翁
Fm之後見到FF大神嘅分享真係要留名拜一拜

上個星期日之前已經係好感左apink
有d團望落點都會有一個半個member係無咁順眼
6波真係一個都無全正皮

今次坐FM 坐block C
學生哥無咁多錢,但真係後悔唔衝張1580
但坐到咁後都感受到個種強大嘅應援力量
雖然自己唔太識應援,但都儘力做曬識嘅位啦

完左fm之後馬上訂番八月左右出個本書
好期待
cd rom留名
FM之前Mon過下post
睇下圖咁,最鍾意蝦翁
Fm之後見到FF大神嘅分享真係要留名拜一拜

上個星期日之前已經係好感左apink
有d團望落點都會有一個半個member係無咁順眼
6波真係一個都無全正皮

今次坐FM 坐block C
學生哥無咁多錢,但真係後悔唔衝張1580
但坐到咁後都感受到個種強大嘅應援力量
雖然自己唔太識應援,但都儘力做曬識嘅位啦

完左fm之後馬上訂番八月左右出個本書
好期待

原來因地啲solo
原來因地啲solo

自膠,佢隻solo有黑膠 但啱啱放曬血無買到
原來因地啲solo

買左冇機聽 隻碟都成200幾300蚊
原來因地啲solo

買左+1 拎黎珍藏
原來因地啲solo

天地會會員必需買
冇位放黑膠機
原來因地啲solo

買左+1 拎黎珍藏

我早排先入有左部機
見到好多panda都想換卡
俾我番到屋企整理下先

返左屋企整理左小卡
對唔住咁多位巴打fake左你地
原來pink doll只係多左2張瓏同1張恩地
下面係我多左嘅小卡 睇下巴打有冇d咩需要

要1張瓏 1張恩地

一張瓏+1 :z35434109
原來因地啲solo

買左+1 拎黎珍藏

我早排先入有左部機

決定來緊一個禮拜唔食晏
Btw黑膠撚溫馨提示:呢排回南天,黑膠最忌濕同熱,巴打自己執生,發左mo都唔好睇啦
俾我番到屋企整理下先

返左屋企整理左小卡

要1張瓏 1張恩地

想要一張瓏瓏
Btw黑膠撚溫馨提示:呢排回南天,黑膠最忌濕同熱,巴打自己執生,發左mo都唔好睇啦

放左係個透明膠收納箱入面

放左係個透明膠收納箱入面

回南勁起來........ 總之自己小心啦
俾我番到屋企整理下先

返左屋企整理左小卡

要1張瓏 1張恩地

想要一張瓏瓏

係咪要卡換卡?
俾我番到屋企整理下先

返左屋企整理左小卡

仲有冇瓏?
有無巴打有apink團照既手機wallpaper推介
用緊iphone7 仲係用緊remember個張 好耐未update過

推都無人理 橙

用開瓏瓏IG d相做 wallpaper
俾我番到屋企整理下先

返左屋企整理左小卡

要1張瓏 1張恩地

補返tg :kuen4527
有冇巴打可以同我換dear個張卡?
我想換恩地,本身抽到個張係初瓏

上面有人覆左你

想換小卡

瓏!!好想換
可惜我抽到女神唔係恩地

如果搵到個想要女神就可以三方交換

我有哈翁想換恩地

自推一下,想換恩地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞