[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
初瓏親媽站地鐵廣告牌生日應援

so sweet

其實同埋瓏隊同一個月生日已經覺得好正

so sweet

same
溫馨提示 今晚19:20有瓏瓏吃放第二集睇 係歐洲

今晚要返夜校
睇唔到

夜晚要放學+1

諗緊走5走堂

冇得走 take attendence

so sweet

same

3月巴打

so sweet

同普美同一日生日
btw本命恩地

so sweet

同普美同一日生日
btw本命恩地

唔知有冇同年嘅呢

so sweet

同普美同一日生日
btw本命恩地

巴打same here 我又係同普美同一日生日而且本命恩地

如果你買少少野 我會prefer你用順豐
因為平好多 加速度差唔多 除非無得簡
我好耐無訂 但我印象中佢國際運 地區係佢個list到 唔係偏遠就唔收你住宅附加費

唔該晒兩位巴打,碟已訂,$900有找
(想訂多隻都唔得,一張單只限訂一隻

我見好似已經out of stock

我剛才都仲未out of stock, 可能就係得一隻?
btw...
http://mg.gmarket.co.kr/Item?goodscode=739106355

點解會重量唔同左?

呢層我都唔清楚,可能關計咗/未計包裝事?(箱、泡泡紙,etc.)
我見重量其實都只係估計,可能嚟到要補差價都唔出奇

佢係估計 有時會鳩打落去
我好耐之前ems佢會要你補差價
但順豐有機會唔駛你補
我有次買野 重多左1定2kg佢無要我補錢 照寄

其實捨得$800買隻碟嘅話都唔會介意比多少少運費,最緊要安全送到嚟就得

已買 ,真心希望安全運到。
有無巴打會去日本4月1

應該係箱根

Viagoxx啲黃牛信唔信得過

我唔係去睇APINK

so sweet

可惜去唔到朝聖
有冇巴打可以同我換dear個張圓卡?
我想換恩地,本身抽到個張係初瓏

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

Dear而家幾銀?
最後一句,
你地都可以同我一樣, 機會自己爭取既

我呢行叫 entertainment and production,
識設計 識韓文呀 都易入行, 最緊要係人工好低
btw 我無樣識, 只係我命水好

追遲左post ,話說巴打係恩地收到隻老虎耳仔係我送

白色個隻呀, 你唔好mind

so sweet

同普美同一日生日
btw本命恩地

巴打same here 我又係同普美同一日生日而且本命恩地

同初瓏一樣3月已經覺得好幸福

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

Dear而家幾銀?

信和樓上110無POSTER

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

Dear而家幾銀?

+poster呢?
有冇巴絲知邊度仲有得買name tag
個時買唔到

有無巴打知官網買野易唔易開acc同用唔用到代運 我想買熊貓燈 如果得 我唔介意幫手團
唔知d name tag賣哂未

巴打我都想

我都係 個日冇熊貓燈好慚愧

喔, 我個日見到都覺得好靚, 原來唔係即場賣?
有無巴打會去日本4月1

應該係箱根

Viagoxx啲黃牛信唔信得過

我唔係去睇APINK

佢收埋你d手續費係包埋一定係正版飛 好似係

有無巴打知官網買野易唔易開acc同用唔用到代運 我想買熊貓燈 如果得 我唔介意幫手團

巴打我都想

即場冇得賣,先前韓國官網團購或者韓場現場有賣

瓏瓏

我嗰張係恩地 想換初瓏
tg rcct9270

Dear而家幾銀?

+poster呢?

佢話無哂

巴打我都想

Btw 又見到韋拿巴

巴打我都想

Btw 又見到韋拿巴

我正宗連登仔黎 所以得閒就會上黎碌下,
個post 去得好快
有冇巴打可以同我換dear個張卡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞