[SPUNK] Apink討論區(9) 開show後遺症繼續漫延

1001 回覆
130 Like 3 Dislike
有無人呢兩日上連登無上過其他Po,一來就Apink po

有無人呢兩日上連登無上過其他Po,一來就Apink po

而家先第一次完整聽

2016-12-21 APINK - PINK DOLL

呢隻碟

Pink doll真心高質

兩隻碟都好正

真心打造

係正

話時話有冇巴打想換PINK DOLL小卡?
之前買左6隻全部中晒初瓏 恩地 想換其他

巴 我都可以同你收張初瓏

呢度有咁多瓏瓏fans
[quote]而家先第一次完整聽

呢隻碟

兩隻碟都好正

真心打造

係正

我想收張恩地 日專買到好似luv停左冇買
去完fm好想儲番

呢隻碟

兩隻碟都好正

真心打造

係正

去完fm好想儲番

same 不過日專個坑好深 入之前要考慮清楚

呢隻碟

兩隻碟都好正

真心打造

係正

去完fm好想儲番

Panda們量力而為呀
個post推得勁快
好事黎
而家先第一次完整聽

呢隻碟

兩隻碟都好正

真心打造

係正

可以和你收瓏媽

巴打可以啊

Telegram 傾下岩唔岩
Louis1991328

兩隻碟都好正

真心打造

係正

去完fm好想儲番

Panda們量力而為呀

去完fm真係不能自拔
尋日已經去左轉信和買番最舊個三隻同pink island
仲訂埋黎緊隻byebye 要入番日專坑了
新post留名,多謝dav巴打ff ,繼續發夢
銀地
而家先第一次完整聽

呢隻碟

兩隻碟都好正

真心打造

係正

巴 我都可以同你收張初瓏

我都想收張初瓏 係咪要pm巴打你
我Pink Memory隻碟一張波美都未有
都係中地瓏 有無巴打幫我完夢
日碟我已經半放棄左 有排佢出得太密

可以要地

係咪之後唔諗住買bye bye日

我好似有bomi 不過啱啱出門 想換瓏
大大力推
返學照推
Apink無敵

話說我以前係會以儲齊做目標 直到Pink Memory
雙碟+雙卡 果下爆左句 痴線嫁 點儲呀
就放棄左 然後轉淨買波美or換波美卡
日碟都係果陣放棄埋 而家淨買bluray同見frd有amazon團會間唔中補番一兩隻

果陣真係好天真好傻 頭兩隻碟係無小卡
然後又好恨玩抽卡 到佢une annee有卡玩
我衝左去買7隻 然後就中伏
有連買過巴打都知佢d卡 一箱得兩三款
我第一次成績係七瓏
果陣地地飯先多 換左我好耐先儲齊
恩地世界第一

話說我以前係會以儲齊做目標 直到Pink Memory
雙碟+雙卡 果下爆左句 痴線嫁 點儲呀
就放棄左 然後轉淨買波美or換波美卡
日碟都係果陣放棄埋 而家淨買bluray同見frd有amazon團會間唔中補番一兩隻

果陣真係好天真好傻 頭兩隻碟係無小卡
然後又好恨玩抽卡 到佢une annee有卡玩
我衝左去買7隻 然後就中伏
有連買過巴打都知佢d卡 一箱得兩三款
我第一次成績係七瓏
果陣地地飯先多 換左我好耐先儲齊

雙碟雙卡意思係?

咁點解出到街咁勁

應該係驚喜, 事關連閔大人都唔知

呢個驚喜都幾猛wo咁

知唔知點解我朋友知閔大人係咁屌呀?

因為佢講住普通話係咁屌

幹你媽

千祈唔好幹佢地

閔大人 係類似 強國人騎老虎 相入面個個人物咁 九成似,
唔係男黎

有畫面
新post留名
我準備發夢喇,大家都要繼續發夢,向DavidVilla7巴打致敬多次

列隊 致敬

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞